Augusti

Så var jag tillbaka igen efter att varit lite nere i humöret igår. Det var en sån dag då man skulle vilja backa tillbaka dagen och somna om och vakna på rätt sida 😉 Lätt att få nån sån dag nu när sommaren går mot sitt slut även om det kan bli många fina dagar än men det är liksom inte samma sak som sommar månaderna. Inte gjorde det saken bättre att man vaknade till den första höst dimman. Så gårdagen glömmer vi, idag är en ny dag.

I morse åkte Roland iväg och skulle hjälpa en kille med ett jobb så jag och Bosse fick gå en runda själv. Var rätt skönt väder så vi knallade på i 4 km innan regnet var över oss, de sista 2 km blev ganska blött innan vi var hemma.

Då frysen är rätt tom på fika bröd så har jag snott ihop en enkel bullkrans utan jäst och blåbärs pajer i folie formar. Pajerna är perfekta att ha i frysen och bara plocka fram till fika eller efterrätt, inte så stora men man kan ju ta två 😉

Nu får jag se vad resten av dagen bjuder på då Roland ringde och var på väg hem igen. Jobbet dom skulle göra gick inte att fixa då det inte stämde med grejor, bara att beställa nytt och ta nya tag en annan dag.


Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Jenniesh
Jenniesh,
Mums vad sugen man blir 🥰
nouw.com/jenniesh