Åter igen

Fyra månader sedan jag kikade in här senast fick jag se för dan då någon hade kommenterat mitt sista inlägg. Då i Juli hände saker som gjorde att jag tappade glädjen i att dela med mig av min vardag och recept. Bloggen hade jag som en kul grej för att nära och kära i första hand skulle kunna följa oss men när man får anklagelser om bloggen som var helt löjliga och felaktiga så kändes det inge kul att fortsätta. Nu är det ett minne blott och jag tänkte åter kika in här då och då.
Som många redan vet så sa jag upp mig från mitt jobb efter semestern. Hade varit en väldigt tung och stressig jobbperiod så när semestern kom släppte allt och jag mådde väldigt dåligt. Då vi har och är egen företagare och alltid haft mycket runt om oss så har jag varit van att stressa runt och haft mycket i huvudet men aldrig har jag mått så dåligt som jag gjorde på semestern. Beslutet jag tog under dom veckorna ångrar jag inte en sekund. När jag nu även fått höra och se människor i min omgivning drabbas av sjukdomar på grund av stress så är jag så glad att jag verkligen lyssnade på min kropp. Livet är allt för kort för att inte må bra och orka njuta av allt omkring oss.
Att lämna en fast anställning och tryggheten det innebär är ju inte lätt men finns viljan så ordnar sig det mesta. Jag har alltid haft en fast övertygelse om att alla beslut i livet har en mening även om man inte ser det direkt Själv har jag nu börjat jobba med människor med funktionsnedsättning och trivs så bra. Dessa människor är fantastiska och jag lär mig så mycket om mig själv genom detta. Jag kan själv styra hur och när jag jobbar vilket ger mig möjlighet att även hoppa in i butiks kök ibland vilket känns kul. Så allt har ordnat sig och jag mår så bra. Jag har nu även mer tid för barnbarnen. Blir dock mest lilla Agnes som får mysa med mormor då hon är närmast som idag. Nu vaknar go tjejen så ha det gott så hörs vi snart igen.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar