Åter hemma

Go förmiddag mina blogg läsare, så är vi åter hemma efter vår tripp. Hade gärna varit borta några dagar till men just skog och fjäll kände jag mig nöjd med och så mycket annat finns ju inte att se. Vi bestämde igår morse när vi såg det fina vädret att sitta i bilen hela dagen var ju idiotiskt. Så matsäck och rygg säckar packades medan gubben packade ihop sakerna i bilen så vi kunde lämna den parkering vi stått på. Vi åkte till Kungsleden parkering och gav oss iväg efter leden upp till Aigertstugans fjällstation. Blev en härlig vandring i ett väder som inte kunnat varit bättre. Efter den drygt 7 km vandringen upp var det gott med den medhavda matsäcken och blicka ut över fjällen i solen. Träffade den mycket trevliga damen troligen pensionär som var stugvärd och som väntade in ett gäng på 9 personer som skulle komma framåt kvällen. Hon hade varit där en månad och skulle bli augusti ut.

Fy så djup ravin det var ner från denna bro, svårt att se på ett kort 🙈

Träffade på denna ren efter vägen när vi var ute och åkte en kväll. Undrar om det var nått fel på den för det var nästan så att den gick in i bilen när vi stannade, kunde ha klappat den när den gick förbi.

Var en sväng och tittade på potatisbacken där byborna har en lott var för att sätta sin potatis.

Efter vår vandring tillbaka som blev nästan 1,4 mil så var vi rätt möra i fötter och ben. Bestämde oss för att rulla hemåt för vi kände oss nöjda när det gällde vandringar. Hade väl inte tänkt kört hela vägen hem men jag körde och körde och efter 10 timmar i bilen så var vi hemma klockan två inatt. Fy så drygt det var bara skog och skog,det lär dröja tills jag åker så långt för att se några fjäll igen.

Kommer bli en seg dag idag för jag vaknade tidigt och kunde inte somna om. Bilen är urplockad och tvätt maskinen går för fullt så det blir väl att tömma och fylla den igen. Annars ska jag njuta av solen och värmen och läsa lite, tror kroppen får vila från nån större aktivitet idag.

Ha en fin onsdag och var rädda om er,kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar