Äntligen värme

Vilken dag vi haft så varmt och skönt även om molnen ibland gjorde att det blev lite svalare men idag kändes det som att sommaren är på väg.

Igår ansträngde jag ju ryggen lite för mycket och inatt fick uttrycket är huvudet dumt får kroppen lida en innebörd 😏 Hade sån urin trängning att jag höll på att bli tokig, satte mig till sist på toan och tänkte här sitter jag inatt 😂 Som tur är har jag fått tips av min gyn läkare att smörja på lite av min Ovesterin salva men det tar ju ett tag innan den verkar. Till slut kunde jag iallafall somna och imorse kändes ryggen helt okej, rygg bänken är guld värd.

Idag har vi varit ute hela dan i det fina vädret. Grannarna kom över vid lunch för att se vad vi gjort så det blev kaffe och en macka på den nya altanen. Bosse blir också glad när deras gamla tik Millan följer med så dom kan busa. Våran lilla skrutt fick ett märgben igår kväll och det fick jag se att han var över till våra andra grannar och grävde ner i deras rabatt 😂 Då klockan var mycket så bestämde jag mig för att gå över idag och be om ursäkt och berätta att jag skulle gräva upp det och fixa till rabatten. Nu blev det bara ett gott skratt från grannen så det kändes bra 😊

Det går iallafall framåt med vår trädgård och idag har kryddväxterna fått flytta ut.


Blev en snabb sväng till Birsta i efter middag där jag snabbt var in och köpte present till vårt lilla barnbarn som fyller en hel hand på torsdag. Vi kommer få lämna den på behörigt avstånd men det är klart att hon ska få paket. Vi skulle även hämta husbilen som varit på service så nu vet vi att den är okej. Får se när det blir nån tripp, lär dröja ett tag till 😏

Ikväll har vi varit på ute träning på gymmet och sedan tog vi en löprunda på 5 km jag och gubben. Nu har vi sett det nya trädgårds programmet och lärt oss om rosor. Här blir det nog sängen snart så vi kommer upp lite tidigare imorgon då vi ska iväg på ett möte inne i stan.

Tack för att ni läser, sov gott när det blir dax ❤️

Nouw.com/evaeliasson

Gillar