Ansiktsbehandling

Idag har jag varit och fått en skön ansiktsbehandling inne i stan hos PUSH som drivs av Siv-Britt Häggqvist. Hon använder BYAS aktiveringssystem som genom ström och olika serum och krämer stimulerar och återfuktar huden och slätar ut rynkor. Jag brukar unna mig lite massage ibland även om det blir långt mellan gångerna men det här var nått nytt.

Jag har ju kommit upp i den ålder som man säger är den bästa men allt är inte kul. Klimakteriet kan ju vara pest och pina med sina problem som svettningar, humörsväningar, kilon som sätter sig som ett smäck och som mitt problem, vuxenacne. Hade ju stora problem i tonåren vilket var jobbigt och jag vågar inte tänka på hur mycket pengar man lagt ut på olika preparat. Även om jag inte bry mig lika mycket nu som då så är det jobbigt ibland. Så nu tänkte jag prova med den här behandlingen istället för att gå på all reklam om krämer den ena dyrare än den andra. Var en skön behandling och en behaglig känsla efteråt, längtar redan till nästa gång.

Lite före och efter bilder. Man är ganska rödflammig efteråt men det lägger sig snabbt.

Gillar ju rätter som går snabbt och enkelt att laga på veckan så idag blev det en kasslergratäng med smak av pizza. Fick högt betyg av gubben så den kommer att göras fler gånger. Recept kommer imorgon.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar