Ännu en härlig dag ☀️

Hej, hej alla fina läsare

Verkar som bloggen ikväll åter funkar och jag har kunnat komma in och läst vad denna fina blogg familj haft för sig. Verkar som alla precis som oss haft en härligt solig dag. Tyvärr verkar det nu bli sämre här med kyligare dagar och kanske snö. Inget man vill ha nu efter dessa underbara dagar där allt börjat torka upp.

Vi fick inte mycket gjort på förmiddagen då vi fick trevliga pratstunder på vår promenad och sedan blev bjudna på kaffe av våra fantastiska grannar när vi kom hem. En förmiddag som var väldigt trevlig.

Köttbullar trillades idag och blev kvällens middag och dessutom blev det tre lådor till kommande matstunder. Är perfekt att ha färdiga i frysen tycker jag.
Kärleken fick hålla till ute och kratta så fick jag lugn och ro i köket 😉

Fick känning av urin trängningar i eftermiddag men nu har jag lärt mig symptomen och vet vad jag ska göra. Jag säger bara tack och lov för denna salva.

Var till veterinären med lill skrutten idag för att få klorna fixade. Han är verkligen inte lätt att klippa klorna på och han är som en slingrande orm när man försöker hålla fast honom. Idag var han inte rolig men matte fick beröm för sitt sätt 😉Tur för han att han är så söt och snäll i vanliga fall ❤️

Ikväll var det dax för den promenad som gymmet ordnar på tisdagar. Vi tog en promenad dit och hängde på en mycket trevlig runda på 6,9 km. Sedan joggade vi hem igen.

Nu ska jag snart göra kväll efter att sett på Karl Fredrik på Österlen. Hoppas vi kan göra ett besök där när vi kommer vara ute på vår tripp.

Jag säger god natt och sov gott och hoppas på att bloggen funkar imorgon, kram 🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar