Ännu en dag har passerat đŸŒș

SÄ har denna kyliga och regniga söndag gÄtt över i kvÀll och vi ska snart slÄ oss till ro vid teven. Dagen startade med morgonens mÄste kaffe innan vi tog en promenad runt sjön innan det utlovade regnet skulle komma, blev till slut en runda pÄ en mil. Klockan rann ivÀg innan vi var hemma sÄ frukost blev det först efter tio men dÄ smakade det gott.

Fick ett mysigt FaceTime samtal frÄn sonen och familjen i Stockholm efter frukost dÀr vi fick prata med vÄr minsta drÀng August som vÀxer och blir sÄ stor.

Nu ska jag Ă€ven avslöja att vi kommer bli farmor och farfar igen i början pĂ„ nĂ€sta Ă„r. DĂ„ kommer vi hĂ€lsa en ny liten knodd vĂ€lkommen till vĂ„r familj, vĂ„rt Ă„ttonde barnbarn ❀ Familjen vĂ€xer och fler lĂ€r det bli sĂ„ det kommer bli trĂ„ngt och mysigt nĂ€r vi ses.

Idag har vi röjt ur lite i ett av dom smĂ„ rummen dĂ„ jag vill fĂ„ in ett skrivbord och ett stĂ€lle dĂ€r jag kan sitta och pyssla lite. Saknar att inte ha ett eget stĂ€lle dĂ€r jag kan ha saker framme och inte behöva plocka ihop varje gĂ„ng. Är ledig pĂ„ tisdag sĂ„ fĂ„r se om jag kan fĂ„ till nĂ„tt.

Fick besök i eftermiddag av Àldsta sonen och vÄra smÄ hjÀrtan som ville sitta i uterummet och titta pÄ tv, var spÀnnande. Blev lite fika först och sedan gjorde jag en pizza och hade Àven lite rester sÄ alla kunde Àta innan dom Äkte hem.

Blev en mysig dag dÀr kÀrleks kontot blev pÄfyllt. Nu blir det lite tv tittande och kvÀlls fika innan vi gör en tidig kvÀll. Vi ska bÄda upp tidigt imorgon för jobb. KÀrleken Äker ivÀg nÄgra dagar igen och jag ska jobba pÄ hemtjÀnsten. SÄ jag sÀger god natt redan nu.

Tack för att ni lĂ€ser och sov gott nĂ€r det blir dax, kram đŸ€—


Nouw.com/evaeliasson

Gillar