Ändrade planer, kändis och vandring 😊

Ja ibland är vi lite veliga men vi var helt inställda på hemresa idag men vi ändrade oss då vinden la sig och det blev riktigt skönt väder. Efter vårt gympass och bad imorse gick vi hem och kollade vädret när snön skulle komma. Eftersom det verkar komma först i morgon efter middag, kväll så bestämde vi oss för att stanna och åka imorgon förmiddag istället. Kommer sakna att gå till gymmet på morgon och sedan avsluta med några längder i bassängen. Fast just nu har jag sån träningsvärk i magen så jag kan knappt röra den 😂 Det är heller inte varje dag man har en kändis i tränings salen. Artisten Petter och frun som bor här har tränat på oxå dessa dagar.

Lånad bild från nätet

Gick en sväng på byn efter träningen då jag behövde byta en träningströja, köpa ny parfym och foundation. Jag är ingen som köper samma parfym varje gång utan älskar att byta doft. En duktig och väldigt trevlig tjej på Kicks hittade rätt parfym direkt när jag sa vad jag gillar och även en foundation som skulle passa min hy och färg. Den tjejen passade verkligen för sitt jobb. Passade på att även äta lunch på Stationshuset, helt okej pris för lunch och väldigt gott varje gång.

Hem och bytte om till en vandring uppför slalombacken. Oj, oj vad det kändes i benen när det bara är uppför. Blev en runda på 6,2 km och det var tillräckligt för benen. Vi gick tysta med tankar var för sig. Mina tankar rör detta skit virus som finns runt oss. Jämtland är ett län där det nu ökar och jag funderade över hur denna vinter ska bli. Det mesta här i Åre är fullbokat i vinter och man får ju bara hoppas att alla tar åt sig av dom rekommendationer som finns så att det inte blir ned stängning på anläggningarna. Hörde att Fjällgården där vi varit på så många roliga After ski endast kommer att ha sittande publik som bokat bord och man får hoppas att det kommer funka.

Kärleken var nog bra sugen på denna linbana 🙈Nej jag bara skojar, jag skulle nog aldrig få honom att prova den 😂

Ha en skön kväll och ett härligt fredagsmys vänner 🤗 Nu ska här bli middag och ett glas vitt 🥂

Nouw.com/evaeliasson

Gillar