Ammarnäs

Godmorgon denna soliga men blåsiga söndag från Ammarnäs. Efter en väldigt blåsig natt där bilen svajat så har vi nu varit igång ett tag och maken har gett sig iväg till stugan där ett stort trägolv ska läggas in. Bosse och jag har stannat kvar i bilen ett tag till innan vi ska traska iväg förbi huset och sedan gå på en vandring själva.
Igår blev det ingen uppdatering men det hände inte så mycket heller. Vägen hit var längre än jag tänkt så det blev mest bilåkande igår där vi mest passerade skog och åter skog. Tycker det är rätt tråkigt när man inte kan stanna till eller se nått efter vägen så humöret var väl inte på topp över att komma hit 😉 Tur att det går över snabbt så efter en promenad, middag och en trevlig kväll med paret som äger stugan så somnade jag gott.

Innan vi lämnade Vilhelmina så var vi ju tvungen att besöka den berömda och omtalande Bergmans fisk och vilt, gårdsbutik och restaurang. Dom har vunnit SM i mathantverk med sina produkter så vi köpte lite godsaker till gårdagens middag. Det blev varmrökt pepparlax, deras skagenröra, en väldigt god dressing, lite rökt älg och karré, allt egenproducerat förutom dressingen. Blev en god lördags middag med ett glas vitt till.

Nu ska skrutten och jag göra oss färdiga för en vandring i det blåsiga vädret.
Ha en skön söndag så hörs vi snart igen ☀️🤗

Nouw.com/evaeliasson

Gillar