1år, ny färg

Kom på mig själv idag att det faktiskt är ett år sedan vi flyttade, vart tog det året vägen. Visst har det känts tungt, ensamt och kämpigt ibland men vi har varandra och har verkligen tagit till vara på det här året och gjort så mycket roligt tillsammans. Tid till resor, aktiviteter och evenemang som vi aldrig haft tid till förut. Vi hade nog tänkt lagt tid på att bygga och fixa lite ute men tänker inte ha dåligt samvete över att det inte blivit av för vi har nog behövt landa lite i vårt nya liv. Nu ser vi fram emot hösten med många roliga saker bokade med goda vänner.

Kylig dag idag men vi försöker hålla i promenaderna så det blev en mil idag. Blev ju väldigt många mil i Spanien, tror vi gick nästan två mil/ dag dom två veckor vi var där så man vill bara ut och röra på sig här hemma också. Ska försöka komma igång att gå på styrkepass också framöver.

Blev en sväng till frisörskan idag som tog hand om mitt solblekta och torra hår. Putsade till det lite och la en kopparfärgad ton i botten så fick mitt ljusa hår bli som slingor. Det här med att försöka ta kort på sig själv är jag ju ingen fena på 😂 jag gillar inte se mig själv på bild heller men så här blev frisyren.

Nouw.com/evaeliasson

Gillar

Kommentarer

Kvintettmamman
Kvintettmamman,
Snyggt. Jag äslakr korta frisyrer. Trevlig kväll på dig!!!
nouw.com/kvintettmamman