Det er hva du har i livet nå

Det er ofte jeg sitter alene og tenker, at selv om jeg har psykose, så er jeg tross alt heldig som bor i Norge.

Et land hvor vi har muligheten for både mat, og medisin, og et trygt sted å bo.

Da jeg mistet mine besteforeldre, ble jeg så klart lei meg. Men livet måtte gå videre. Jeg har også vært gjennom den tiden min far døde. Den var tøff og vanskelig. Satt lenge etterpå å tenkte at jeg skulle ringt ham. Men så kom jeg på at han var jo ikke der lengre.

Så mistet jeg min fars bror, altså min onkel på farsiden. Han het Håkon. Hele sitt liv, hadde de to viet til Ekkofisk, og oljelivet der.

Jeg gråt da han ble begravlagt. Men jeg dukket ikke frem i begravelsen til min onkel. Noe jeg egentlig angret på i etterkant.

Erna Solberg må tenke mer over de rettighetene vi må ha som bor i et rikt land. Ting blir dyrere. Og siden jeg har epilepsi & psykose, så er jeg 100 prosent ufør. Prisene bare stiger, men pensjonen følger ikke i etterkant med prisene. Så jeg vet jeg arver onkelen min sine penger. Som jo måtte deles oss i mellom.

Jeg arver en god del får å si det sånn. Men jeg er likevel redd for framtiden. Vil jeg ende opp alene, når jeg blir gammel?

Vi i Norge er heldig som har et noelunde bra rettssystem. Der man kan anke dommen, om den er urettferdig. Men hva hjelper det når ting har skjedd gjennom livet? Og man bare skal ha penger for straffen!

Jeg skjønner jo at det er et botemiddel for den urettferdigheten som har skjedd. Men om man er blitt voldtatt så hjelper det jo ikke med penger likevel. Jeg ble voldtatt av en mann. Ja jeg var bifil. Og anmeldte det til politiet. Jeg hørte aldri noe fra de igjen.

Jeg ble voldtatt hardt, og brutalt. Jeg trenger ikke erstatning likevel, selv om det skjedde. Jeg ønsker personen ingenting vondt. Men syns han kunne blitt snillere mot andre, som han eventuelt skal ligge med.

Så vær så snill folkens! IKKE TA ALT FOR GITT.

KOZ RUNE

​#psykose #voldtekt #ernasolberg #poor

Liker

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229