Det var länge sedan jag har skrivit det har varit mest Olivia som har varit duktig och skriva, jag har varit sjuk och haft problem hemma så tillslut nu har jag förlorat min telefon. Har varit utan telefon i en vecka nu och det har gjort det svårare att hinna skriva något inlägg för jag använder knappt min dator. Men att vara utan telefon lär vara det skönaste jag har gjort eller nu var det ju min mamma som tog den men iallafall det jag har lärt mig eller mer upptäckt är att man blir mycket mer social och jag har vågat öppna mig mer inte bara för vänner och familj utan även andra och vågar prata med folk jag annars bara hade tagit upp telefonen och ignorerat. Visst det är ju svårare att få tagg och prata med mina vänner men det har också varit skönt att bara ta lov från allt ett tag. Men det har också fått mig att inse att alla mina lögner och varje gång jag har gjort mina föräldrar besvikna eller förbannade är bara så jävla lågt (förlåt för mitt ordval) av mig och att jag har varit så blind och dum att jag inte insett fören nu att inget av mina lögner eller undanflykter har hjälpt mig jag har alltid slutat på samma ställ, att jag får problem. Sen tycker jag att alla ungdomar måste inse hur mycket dem använder sina surfplattor och telefoner och börja uppskatta varandra och när man väl ses verkligen lägga ner tid på varandra, för det jag insåg var att jag har mycket mer att prata om med mina vänner nu och jag saknar dem på ett helt annat sätt än att bara "ah men jag kommer ändå prata med dem kväll då kan jag berätta".

Jag har precis avklarat min första vecka på proaen vilket är både så skönt men även tråkigt, jag vill aldrig att praoen skata slut för det är så kul. Jag praoar på coop, den första tanken man för är "men det kan ju inte vara så kul, vad får man ens göra där?" och ja så tänkte jag också men visst det är väldigt ensidigt mycket plocka upp varor och såna saker men man får också kontakt med andra människor som ska handla och inte hittar varan eller hyllan dem söker. Sen lär man sig så otroligt mycket av att vara ute i arbetslivet det känns som jag har mognat något otroligt och inse så mycket om mig själv också.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Idag är det onsdag, vilket betyder att det bara är imorgon kvar sedan 1 veckas lov och 2 veckors prao! Är taggad som fan. Idag hade vi först bild, orkar inte ta upp vad som hände på bilden, sen hade vi so och då kollade vi på film och fick reda på hur det gick på so provet, jag blev godkänd,sedan spanska och vi hade läsförståelse prov och det gick rätt så bra, sedan lunch, studietid där jag gjorde ett omprov på engelska hörförståelse, sen svenska där vi hade vikarie och vi skulle se på en film men det gick inte så bra för att filmen bara hackade så vi gjorde inget på svenskan typ och sedan idrott. Så det var en väldigt chill dag. När pappa kom hem åkte vi till Willys och köpte plocksallad som jag åt till middag, suuuper gott!! Just nu kollar jag på Sveriges mästerkock, väldigt spännande! Men hoppas att ni har en fortsatt trevlig kväll!

Likes

Comments

Sista skoldagarna innan det långa pausen från skolan, 1 vecka lov + 2 veckor prao. Idag har jag endast varit hemma, sovit vaknat sovit vaknat och ätit lite glass, matat i mig halstabletter och kollat lite Gossip Girl är ett måste då man är sjuk. Jag hade även migrän när jag vaknade vilket var allt annat än skönt, jag tror jag har fått en släng av influensan som rör sig nu i skolan osv.
Låt oss prata om vädret. Alltså vad händer Sverige vi vet att det inte är perfekt väder här men just nu är det vår ena dagen sen vinter andra kan det inte bara bli något av det vår och låt oss slippa slasken. Det är dessa dagar man längtar utomlands, jag speciellt till min farmor och farfar i södra Spanien. Tänkte slänga in en eller två bilder här nere, bortsett från vädret hoppas ni har en skön tisdag.

Almuñecar, Spanien

Likes

Comments

Måndag idag. Vanligtvis brukar jag ha söndagsångest på söndagar men det hade jag inte igår, för att nu är det bara 3 dagar kvar i skolan. Känns som att det kommer vara ganska chill eftersom att vi inte borde påbörja något nytt direkt. Skoldagen idag var rätt så chill, vi hade spanska hörförståelse prov och det gick bra tror jag. Idag har jag varit väldigt trött fast ändå inte haha. Jag längtar väldigt mycket till praoen! Ska bli såå kul! Efter skolan gick jag hem med två kompisar och vi bestämde sedan oss för att gå hem till mig också, men dom var inte här så länge eftersom att jag ska till min farmor och farfar nu och äta middag. Sen ska jag inte göra så mycket, men hoppas att ni har en fortsatt bra måndag!

Likes

Comments

Söndag och imorgon måndag. Är det något fel på mig för jag längtar till imorgon då det är måndag? Jag vet inte varför men det känns som om det kommer bli en riktigt chill vecka. Jag menar vi går ändå bara 4 dagar och vi slipper vår näst senaste dag fredag yay. Iallafall vi kan börja med i fredags då var jag på gymmet först, förstår inte hur jag orka jag gick upp 6 och var på gymmet runt 06:30 så tränade jag i nästan 2 h. Sen pallade ej va kvar där så gick jag till min skola vilket ligger precis bredvid nästan. Sen gjorde jag inte så mycket mer den dagen. Igår gymma jag men en kompis och sen gick jag med henne till stationen och så, sen softa jag hemma med familjen vi spela lite bordspel och myste mest. Idag har jag också varit på gymmet och softat mest ikväll ska jag mamma och storebrorsan till ett större gym med bättre maskiner och köra lite där. Men just nu ligger jag bara och slöar, det kanske verkar som att jag är värsta superfit för att jag är mycket på gymmet men sanningen är att jag inte har något bättre att göra så går och gymmar istället. Hoppas ni har en bra söndag!

Likes

Comments

Seg onsdag, idag har jag varit bara varit i skolan vi hade vårt historia prov idag vilket gick sådär men det funkar. Efter skolan gick vi till gymmet och sprang lite och sedan körde vi lite styrka oså. När jag sedan kom hem så pluggade jag till fysikprovet på fredag. Men hallå det är ju bara en dag kvar till fredag så sjukt skönt. Känns som den här veckan går så långsamt har trott att det var fredag hela dagen vilket är en så stor besvikelse när man inser att det bara är onsdag. Imorgon börjar vi 8:20 med fysik o sedan matte favorit ämnena på rad kul. Men är rätt trött så ska kolla ett eller två avsnitt av the O.C och sen ska jag nog sova. Godnatt på er.

Likes

Comments

Hej! Idag har jag varit i skolan, först hade vi so, sedan hade vi svenska, lunch, hemkunskap och so igen. På hemkunskapen gjorde vi kanel bullar och dom blev sååå goda. Just nu pratar jag med en kompis i telefon och käkar mina bullar hahaha. Sedan ska jag kolla på en serie och plugga till ett so prov vi har imorgon, är super nervös. Vi har har väldigt mycket prov och läxor så är väldigt stressad, men som tur är att vi för påsklov nästa vecka på fredag, sedan har vi prao i 2 veckor och jag är supeer taggad! Så det blir 3 veckor utan skolan!

Likes

Comments

Måndag.. Ny vecka alltså. Jag är såå trött idag eller vem är inte. Idag börjar vi 8:30 med No jag har fysik för tillfället och vi håller på med akustik, läran om ljudet som enligt mig är sjukt komplicerat. Men det sköna med våra måndagar är att vi slutar tidigt 13:40 och vi slutar med spanska vilket är kul. Efter skolan blir det lite plugg eftersom vi har två prov denna vecka bl.a fysik efter det ska jag möta upp en kompis och så ska vi vidare till hennes träning.
Hoppas ni har en bra dag alla:)

Likes

Comments

Vi är som sagt två tjejer Olivia och Teresia, vi är snart 15år. Vi har velat ha en blogg länge men inte känt som att vi har varit tillräckligt mogna eller haft tid för att blogga men nu känns det som det är läge för det. Här kommer vi ta upp allt mellan himmel och jord

Likes

Comments