Ola Amigos! Kom nyss hem ifrån ett benpass , eller nja jag har hunnit laga mat där imellan också. Detta inlägg skulle egentligen blivit på morgonen innan jag drog till gymmet men internet krånglade och mitt tålamod tog slut.
När jag ändå skriver tänkte jag tipsa om ett riktigt chyst snacks som är enkelt och göra och otroligt gott .. Smaken påminner otroligt mycket om Kinapuffar och vem gillar inte kina puffar? Allt du behöver är jordnötssmör , mörk choklad och riskakor. Riskakorna har du som lock .. Först en och sen jordnötssmör sen en ovanpå sen smälter man choklad och penslar på runt om & över , så gott och så enkelt.
Rekommenderar att köpa 2 st mörka choklader , annars är risken att det inte räcker och man kan inte täcka så mycket som man vill .. Jag själv ärr choklad älskare så jag hade ett rätt tjockt lager runt (:

​Sorry för den kassa kviliten men en kamera ligger inte på första plats på min inköps lista atm , kanske senare om bloggen blir större

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Hejdär! Tog mitt pwo imorose och drog iväg till gymmet , blev rygg & mage .. Ingen kondition , men jag vågar inte ta ut mig helt då jag ska provjobba på tisdag och det är något som jag ser fram emot extremt mycket .. Går det bra kommer det öppna en hel del dörrar och möjligheter.

Förutom gymmet har jag tagit en tripp till centrum där jag handlade lite till middagen .. Blev så fruktansvärt sugen på hamburgare , dock äter jag inte bröd men jag hittade ett surdegsbröd som man kunde ha till så det fick bli burgare med surdegsbröd , nyttig bbq sås och ägg samt grönsaker .. Satt riktigt fint! Fick även med mig en skrubb hem som jag tänkte visa senare .. Den luktar himmelskt.

Jag har även gjort ett nyttigare snacks som står i frysen för att bli klart , även de kommer jag visa upp .. Finns en del och blogga om helt enkelt. Uppdaterar mer senare , ha en fortsatt fin kväll :*

​Hur gott ser det inte ut att vara? Den nyttiga bbq såsen finner ni på www.proteinbolaget.se , man skulle nästan kunna tro att jag gör reklam för dom men det gör jag inte , dom har bara så satans grymma grejer!

Likes

Comments

​( detta har inget med träning att göra)

Jag är en person som i det flesta fall bara flyter med , bara ignonerar fakta och kör ändå. Jag pratar om känslor , ibland undrar jag om det är så att jag har extremt svårt för att fatta tycke för en person eller om jag bara pga av tidigare relationer har valt att stänga av.
Många gånger har jag blivit sårad .. Trampad på och blivit behandlad som en .. Nja , inte dörrmatta men som en trasdocka utan känslor och detta har fått mig att blivit rädd för känslor.
Jag säger alltid att jag inte tror på så mycket på kärlek , att det är skönt att vara själv och att jag inte behöver någon alls men ibland kommer funderingarna upp .. "varför satsade jag inte ? " jag är ganska bra på att skjuta bort killar om dom kommer för nära.
Om det blir för allvarligt så är det som om jag inte klarar av det , jag letar fel och låtsas som om jag inte bryr mig , jag stänger av.

Det finns en person som jag tycker om , men att tycka om är inte samma sak som att vara kär enligt mig , man kan tycka om personens sällskap osv men vill man i slutändan kalla den personen för sin? Vill man ringa den personen varje dag bara för att höra dens röst? Men samtidigt känner jag en viss lycka när jag är med den här personen .. En speciell lycka , samtidigt tänker jag inte på personen var och varannan dag , men när vi är med varandra är det som om hela världen stannar , som om man bara är med varandra och inte tänker på något annat.

Jag är  ganska förrvirad och det kanske märks på det jag skriver , men en sak kan jag inte sluta fundera på är jag en människa som stängt av allt , som lärt mig att stänga av alldeles för mycket för att inte hamna i en klämma igen och bli sårad eller har jag blivit en robot som ser negativt på äkta kärlek?

Jag tror givetvis på att den kommer komma en dag , när det är menat .. När jag har hittat min prins och känner "wow , honom kommer jag aldrig tröttna på , honom kommer jag aldrig vilja vara utan " men just nu känns äkta kärlek så tabu och näst in till omöjligt men samtidigt så  är det inte konstigt att stänga av och stänga dörrarna om någon har stängt dina dörrar och förhoppningar åt dig alldeles för många gånger .. Då blir man den där roboten som klarar sig själv och inte behöver någon.
Likes

Comments

Hejsansvejsan! Är på bra humör , förkylningen verkar i alla fall ge vika och jag har nyss druckit en smoothie med en taste av ingefära .. Förhoppningsvis hjälper det till ytligare. Va på gymmet idag och tog mig igenom ett arm pass , ett bra sådant. Fokuserade på väldigt blandade bilder men ändå ett okej pump , i slutet blev det höginetnsivt med ändå kontakt.

Magen fick sig också en liten omgång , kör nästan mage varje gång för att det är en muskel som man inte kan överträna och det går snabbt att klämma in efter samt att det är skönt att avsluta med. Imorgon hoppas jag att jag är på topp och även orkar med lite cardio , saknar mina svettiga cardio pass rejält.

Nu blir det en tripp till centrum med mammsen , känner starkt för dipp och grönsaker till gladiatorerna. Hörs senare! :*

Likes

Comments

​Tänkte skriva lite om en sak som jag ständigt får höra , eller nja ständigt men väldigt ofta.
"varför röker du om du tränar?" Jag vet att rökning är skit , det skadar lugnor och ja , du är inte fräch om du rökt en cigg och det är verkligen konstigt om du tränar.
Jag skulle direkt säga att det är mitt val , vill jag förstöra mina lungor gör jag det , trotts att jag vet hur dåligt valet är , sure .. Jag skulle ha bättre kondis om jag la av , jag skulle palla mer om jag la av , men jag mår bra.
Jag tänkte inte heller röka tills jag dör , varför säga någonting som jag redan vet? Åsikterna kommer inte få mig att sluta det är bara störande för mig att höra. Alla människor funkar olika och jag slutar när jag känner att jag vill göra det. Det gör mig inte till en sämre människa , möjligtvis osundare men inte sämre som tränings människa.

Alla behöver sin egen tid att skippa sina dåliga ovanor.
När man kommer till t.ex umo och dom frågar om man röker eller dricker , svarar man att man röker så börjar dom genast babbla om hjälpmedel för att sluta och frågar varför man röker , det är inte så att jag gör det för att jag älskar det , jag kanske gör det för att jag är stressad , för att jag har varit med om en del eller för att den där pinnen är en stund för mig i vardagen att slappna av? Det kan finnas hundra anledningar.
Jag säger absolut inte att man ska röka för att det finns ursäkter för att det är bra.

Men att ändra en persons mönster genom att tjata och stapla fram allt som kan hända kommer inte hjälpa , den enda som kan ta tag i sitt liv och sina val är en själv och för att man tränar betyder det inte att man är fitness rakt igenom. Alla har brister, men olika och så länge man kan leva med det och må bra behöver man ingen i sitt liv som försöker predika för hur dåliga ens val är.

Likes

Comments

Idag var min plan att träna ensam först , eller nja ev med min lillasyster men det ändrades. Tränade istället med en killkompis som hörde av sig på morgonen & tro mig när jag säger att det är typ första gången jag tränar med någon annan än mamma , syrran eller mig själv , det är också ovanligt att jag tränar med killar.
Vet inte varför , vanesak förmodligen.

Ångrar mig inte alls , det va hur kul som helst. En kille kan en del om vikter och desutom fick han styra hela passet och det kändes riktigt bra. Ofta när
jag är själv kan det hända att jag matar på för mycket , gör för mycket ..Vilar för lite. Idag blev det vila , få övningar men tyngre och sammansatta övningar på ett bra sätt.

Dock är jag fortfaronde sjuk och det kändes efter ett tag , blev illamåande , trött och det blev varmt , men en och en halvtimme blev det och en bra sådan.
Nu blir det massa vitaminer , proteinpudding och popcorn med familjen och en vääldigt lugn kväll , vi får se hur det blir med träning imorgon.

Slänger in ett inlägg senare , om vad vet jag inte men med min fantasi och kärlek till att skriva blir det inge problem (:

Har man en gympartner är det dessutom en peppande sak , pallar du inte mer har du en som kan säga åt dig att fortsätta.  Finns en hel del övningar och man kan ha roligt. Skulle säga att jag älskar att träna indivuduellt men också med någon

Likes

Comments

Snart dags för Zzz men tänkte uppdatera er lite först. Imorgon är det fredag , redan?! Som om dagarna bara flyger förbi i full speed. Som alla andra dagar har jag planer & framförallt ett grymt gympass , imorgon ska axlarna mosas och hade tänkt mig lite pb där också , axlarna är en kroppsdel där jag är lite feg på vikter med rädsla för att skada eller bara ha helt fel teknik , är jag ensam om detta? Att fega fast man kanske inte behöver , nåja imorgon ändras detta! Dom små kulorna ska växa och bli större. Efter gympass är det mat som ska ner och sedan en städning av rummet och även blogginlägg mellan varven för att rädda mina dåliga bloggdagar som varit.

Dags för att krypa ner, ge kroppen vila och tagga inför imorgon .. Älskar att vara laddad reda dagen innan när det kommer till mina pass. Betyder bara en sak .. Det kommer bli fantastiskt!


​Om det är någon som ska skulle vilja se ut som är det amazon i gladiatorerna , hon är inte pinsmal men inte överdrivet stor .. Det är liksom en fin balans. Dock vet jag att hon inte har den här formen året om , det är endast en form som slipas på inom tävlingar eller när det kanske är dags för att som henne vara med i den sorters program. Sen eftersträvar jag inte heller någon , den jag alltid utmanar är mig själv och den jag alltid kommer vilja se ut som är mig själv. Men alla har väl sitt ungefärliga ideal på hur man skulle vilja se ut. Men somsagt , det ända man ska sträva efter är att se ut som sig själv , för i slutändan tävlar du emot dig själv .. Ingen annan.

Likes

Comments

Yes! Tjenare , nyss tagit en ansiktsmask och en dusch efter en bra legday .. Kunde inte hålla mig borta , blev dessutom ett pb på benpressen , kan ni gissa hur mycket? 150 kilo blev det , det är så sjukt att jag en gång körde på 40 kilo och har ökat till 150.

Tänkte skriva om just detta också .. Tänk inte på kort sikt , tänk på lång sikt istället .. Varför det? Jo för att om man sätter ett mål om en månad blir det en viss press , men om man istället inte sätter den där pressen på sig själv och tänker "jag kör , så får jag se vart jag hamnar " kommer det gå bättre , det har det i alla fall gjort för mig .. Jag minns klart och tydligt i början när jag stod och stampade på vågen och undrade varför inget hände , vad gjorde jag för fel? Absolut inget alls. Det tar olika lång tid för alla , somliga kanske har mer och gå ner och det går det snabbare.

Dessutom har jag gymmat ett tag nu och är långt ifrån där jag vill vara , men jag har utvecklats en hel del och det hände inte över en natt , på en vecka eller några veckor .. Det tar tid att bygga , slipa och skulptera kroppen .. Man skulle nästan kunna se sin kropp som en skulptur , du slipar på den och formar den och i slutändan blir resultat som du önskade dig toppen.

Så ja det jag vill säga är att låt det ta tid , det kommer gå trögt och ibland snabbare men det är värt varenda ansträngning och när du gör ditt pb och fixar dina mål är du nöjdare än någonsin för det är en god bit på vägen till det resultatet du har i huvudet. Låt det ta ett år , två år om det behövs och låt kroppen utvecklas i sin takt. För det viktigaste utav allt är trottsallt att lyssna & förstå sin egen kropp.

Här har vi en bild , bild nummer 1 är tagen efter bild nummer 2 och det är framsteg . .Det tog ett bra tag för mig att komma så långt. Tror till & med att jag kommit längre än på bild nummer 1 men jag har inte tagit någon " för och efter bild" nydligen. Men nöjd är jag , och långt ifrån där jag vill vara , men en dag i taget .. Och jag älskar varenda en.

Likes

Comments

Just nu passar absolut inte mitt bloggnamn till mitt liv , rent utsagt. Det finns något som heter unna sig , men nu har jag gjort det alldeles för mycket dom senaste dagarna , som om det inte var nog har jag haft en förkylning som vägrat bryta ut. Igår bröt den ut , hade varit på jobbinterjuv och va så glad .. På hemvägen slog det till , blev trött , varm & alldeles orklös , slutade med ett besök till centrum och en subway macka i min hand , idag blev det godis till arga snickarn. Jag säger absolut inte att jag känner mig som en dålig människa men jag trivs inte med den människan. Jag trivs med den människan som strävar efter resultat , den människan som svettas på gymmet & äter ägg till frukost och torks till middag .. För det är jag.

Jag har också gjort otroligt mycket och därför har jag inte uppdaterat , jag har varit på mall of candiavia med familjen .. Fått hem en hel del välbehövligt som jag tänkte visa i ett inlägg imorgon , så håll koll! (:

Förövrigt då , ja jag tänkte vara tillbaka på gymmet på fredag , det är inte min grej att vara hemma och ligga i en säng och glo. Jag vill bli effektiv och sund igen. På't igen , aldrig ge upp!

Likes

Comments

Exakt så känner jag mig just nu , denna kvällen bestod utav pizza & godis i mänger .. Kommer inte vilja äta godis på miljoner år .. HEEEJ TORSKEN & HEJ KVARGEN

Min dag har varit helt underbar , började morgonen med gröt & hallon och for sedan till gymmet med mammsen. På gymmet mosade jag rygg , tog rekord i en maskin .. 70 kilo , tio kilo mer än vad jag väger , heja mig! Efter passet handlades det lite på willys där vi även fick sällskap utav en kompis till mig som sedan skjutsade hem oss.

Hemma tog vi det lugnt och sedan skjutsades vi till godispalatset? Minns inte riktigt namnet atm , jag hade planer på att inte äta godis alls .. Men icke , dom hade typ 715 sorter eller något.
Efter godis...någonting bär det av till handen för att små kolla lite , fick med mig en klänning och en t-shirt ifrån bikbok , vi skulle ha ätit där men det fick bli pizza på hemkörning då vi kom hem sent & efter det drog jag i mig godis.

Så jag känner mi mätt , alldeles för mätt just nu och illamåande.
Imorgon bär det av till mall of candinavia tillsammans med familjen , aldrig varit där så förväntningarna är höga. Det va allt för mig , nu ska jag sova bort illamåandet. Sleep tight :*

​Detta är min nya klänning , endast 200 kr på bikbok .. Finns i flera färger

Likes

Comments