Header

Inga bilder på glassar eller drinkar i motljus. Ingen dokumentation på glada barn i gassande sol.

Inga bilder från Aronsbadet igår, eller från dagens havsutflykt med hoppande studsmatteungar. Inga bilder från båtturen vi tog. På sandslottet vi byggde. På den närfångande laxen till lunch. På kvällspizzan. Har inte orkat ta ett enda kort.

Det har varit underbara semesterdagar. Nu har barnen somnat och mörkläggningsgardinerna är nerdragna. Solen får fortsätta att lysa hur mycket den vill men nu är det kväll!

Airbrushar på en ny hästtavla... Älskar att spraya mig fram! Så kul och direkt sätt att uttrycka sig med skuggor och högdagrar. Nu en kopp te och ett nytt avsnitt av Orphan black. (Netflix snålar och håller en på halster och släpper ett avsnitt i veckan).

Godnatt.

Likes

Comments

Min karriär på Snapchat varade bara i cirka 48 timmar. Ovan en så kallad dubbelkopp. Nu sista dagarna innan semester krävs trippekoppar! På fredag loggar jag ut även från jobbet. Hade!

Likes

Comments

Sådärja. Då är jag med i snapfamiljen, jag är en snappare, en sk snapchattare. Nu gäller det bara för tonåringen att lära mamma vad hon ska med den här appen till. Ja, vad ska jag med Snapchat till?

Jag vet att man kan skicka hotta bilder till varandra. Lite halvnakna, halvsnuskiga ena som tryggt nog försvinner efter ett tag, OM inte någon hittat en slags motgifts-app som gör att bilderna går att spara och spridas till felaktiga händer som kräver skadestånd och liknande händelser.

Jag vet också att man kan klä ut sig till antingen djävul, Avatar eller kanin. Att man kan ta bilder på sig själv med jättestora strumaögon med långa ögonfransar, perfekt persikohud och med en blomkrans i håret. Och att alla kommer att kommentera bilderna och säga att man är så snygg, fastän de ser att man är en animerad kanin.

Men förutom sånt? Vad gör man på snapchat?

Likes

Comments

Post wedding singing.

Rida dressyr och sedan mata dessa två varje kväll.

Musikrep i stugan (+ bastu och bad.)

Dags för bröllop.

​Detalj från nya tavlan "Gold dust woman".
​Kanske är hon en som jag behåller själv, trots att jag inte brukar hänga upp min egen konst. Jag kanske ramar in henne med en maffig guldram och hänger henne över soffan...=) Jag älskar såklart alla mina tavlor men denna har fångat mitt hjärta extra mycket.


Sommaren är här. För mig inleddes den med en veckas föräldraledighet mitt i allt. Småbarnsaktiviteter på dagarna - dressyrkurs om kvällarna. Ett bra upplägg.

Jag har hunnit vara aktiv kreativt också, Syster Blom har varit bröllopssångerskor och jag har målat färdigt fyra nya tavlor. Två av dem fortfarande till salu! Gold dust woman och Amazonia queen. Se mer under ​konst.

Nu jobba en vecka, sedan börjar min Riktiga semester.
Ha det fint allihopa!

Likes

Comments

På scenen. Tack publiken som var så fina och stöttande <3

Artistlogen.

Efteråt sushi.

Och Lillbabs i regnet.

Likes

Comments

Den här konstnären går inte på Absint eller rödvin. Utan på Celsius. Dagen efter. När sömnbristen blir för påtaglig.

Gomorgon!

Likes

Comments

Close up. Tillbaka till häst och kvinna. I love to do this! <3
​Behöver bara mer färg. Mer tid! Och fler timmars sömn.

Likes

Comments