Efter jobbet igår småstädade jag lite innan jag åkte och veckohandlade med Micke. Barnen var ute och cyklade och lekte med kompisar mest hela tiden. Jag var förbi en gammal klasskompis och hämtade en cykel till Elias. Han blev så glad. Har mest varit ute och cyklat sedan vi fick hem den.

Efter maten gick vi också en liten promenad bara Micke och jag i solen, var superskönt.

Idag så har vi städat, vi har firat Simon, planerat inför resan till Malaga, pratat present inför ett 30 årskalas och snackat om lillebrors möbler (han ska ju förmodligen flytta till Cypern nu):

Blev en promenad ikväll med Micke med, och sedan är jag med i en challange gällande plankan. Är inne på 2:a dagen, ska se hur långt man kommer.
Idag har dock blivit en riktig fuskdag, men imorgon får vi helt enkelt börja om ordentligt! Lyxat till det både med chokladbollar, bakelse.

Imorgon söndag, det ska shoppas skor till familjen, sommarsandaler till alla men också riktiga skor till Elias och Hanna som sliter skor. Elias ska gå på fotboll ihop med Micke och vi andra ska hitta på något skoj med mamma. Vi får se vad det kan bli.. Nu dags att krypa ner i sängen bredvid min älskling!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments