Det har alltid varit krig när Elias har borstat tänderna, och nu när han är äldre och börjar få borsta tänderna själv så spolar han mer än gärna av ALL tandkräm som jag lägger på hans tandborste.

Nu senast när de var här så frågade jag Elias varför han inte ville ha tandkräm och varför det blev sådant liv varje gång det var dags för tandborstning.
"Men mamma, det är ju alltid så starka tandkrämer och de smakar så konstigt"
(Då köper jag enbart milda barntandkrämer och juniortandkrämer)

Men nu så har jag beställt Salutem tandkräm!! "Salutem tandkräm är en mycket mild tandkräm helt utan smak, färgämnen och andra tillsatser för personer med allergi eller mycket torra och känsliga munslemhinnor."

Så nu hoppas jag att det ska funka för Elias!
Har också beställt 2 burkar med fluortabletter, Smultronsmak denna gången. Vill ju öka hans chanser emot karies pga hans mineraliseringsstörningar.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Torsdag kväll och 10 timmars arbetsdag är slut.

Imorgon är det fredag och då blir det återigen 10 timmar på jobbet (Receptionen) innan jag åker hem för att ladda om inför att "jobba extra". Det ska bli himla trevligt och denna gången ska även Simon få vara delaktig. Jag kommer berätta mer imorgon när det är gjort!
På lördag ska jag gå upp 07 för att tvätta, Micke ska iväg och kolla på Jsödra i Kalmar medan Simon och jag ska mysa hemma. Ska även hinna med att baka lite bullar tänkte jag. Och ja sedan ska jag se om jag får med Simon för att veckohandla.

Ska bli skönt med helg och mysa hemma. Är det fint vänder på söndag ska vi även bygga staket.Dock ska jag ta en rejäl sovmorgon. Får se hur sugen Micke är på det efter fotbollen. Men ska bli trevligt när det är klart.Likes

Comments

​Idag är det dags för mig att gå på ett uppföljningsmöte på AME. Detta har jag då jag var borta 1 ggr för mycket förra året när jag var nyanställd. Men jag tar det inte så allvarligt då jag gick in med halsfluss första veckan, gick till doktorn, fick penicillin och sedan gick jag tillbaka efter helgen för att jobba igen men i slutat av samma vecka var jag ändå sjuk igen.
Jag hade otur att åka på influensa 2 ggr och så andra sjukdomar. Sedan blir det undersökningspass ihop med tandläkaren innan jag slutar klockan 13. 

Blir sedan hem för att ta det lugnt, men ska också ikväll iväg och köpa 2 sängbord till Micke och mig och även hämta 2 tavlor.


Likes

Comments

​Älsklingen skulle byta mobil idag, kunde jag låta bli?
NEJ!
Så nu är jag ägare av en Samsung S6. Me like!

Likes

Comments

​Idag är det 2 år sedan vi träffades IRL för första gången. 24 månader har gått och jag älskar verkligen denna killen. Han är fantastisk på alla sätt och håll. Och han älskar mig och mina ungar.  24 månader med massa med kärlek. Och jag hoppas att det kommer fortsätta vara så för evigt!
Barnen älskar honom mängder med. Simon han går och frågar när vi ska gifta oss, men nja det får vi väl se.. Någon måste ju fri först!

Likes

Comments

​Skor är inköpta inför sommaren för mig, ja lite mer finskor istället för foppatofflor som min mamma förbjuder mig att ha mer än till affären. Haha.. Jaja så det fick bli dessa.. Med en liten klack, de satt jätteskönt och det är skönt att jag fann några skor som gör det för jag har ju så breda fötter.
Men ack så nöjd jag är över dessa... Tack älskade systeryster för smakrådet och tack min älskade mamma för att du var med.

Likes

Comments

När skilde mig köpte jag en 120 cm bred säng, för större skulle ej få plats i burspråket i min lägenhet. Sedan när Micke flyttade in så hade han med sig sin 140 cm breda säng. Så vi tänkte ändå att vi kör på den. Större behöver vi ju inte egentligen när det bara är vi som ligger där. Men när barnen kommer för att morgonmysa (ligga och se på sina surfplattor bredvid mig då känner jag verkligen att den är för liten. Men frågan är vad tusan man ska köpa för säng. Vi får ta oss en liten funderare. Då är ju Simon mer i behov av en säng liksom med tanke på att han ärvde en efter min bror/svägerska när jag skilde mig så den är riktigt gammal.

Borde nog göra en lista på saker som man skulle behöva här hemma och även sådant som man behöver byta ut.

Jaha, annandag påsk, måndag vilket innebär att de små barnen ska till sin pappa idag igen. Jag ska ladda för en kort vecka på jobbet. Eller ja kortare än vanligt. Hoppas jag ska få besked på hur det ser ut med staketbygget då vi måste byta staket här ute i vår trädgård och på lördag blir det även bullbak. Var länge sedan jag gjorde ​och kände det kunde vara trevligt att fylla upp frysen med lite nu när våren närmar sig. Micke ska ju iväg på fotbollsresa, första säsongsmatchen för Jsödra. 

Likes

Comments

Mamma kom ju i torsdag kväll för att sova över här då hon skulle umgås med Elias i fredags medan vi var i Ullared. Jag hade ägnat mig åt att tvätta hela eftermiddagen/kvällen och jösses säger jag bara vad tvätt men skönt när det var gjort (även sängkläderna).
I fredags som sagt vad gick vi upp 05.30 och klädde på oss för att åka. Kom iväg lite senare än tänkt så när vi kom fram till Ullared var det redan kö, första gången som jag får stå i kö in. Det var ju också en upplevelse helt enkelt. Simon tyckte jag var knäpp som jublade över detta faktum. Men jag tycker ändå det är himla kul att ha fått testa på det även om kön rullade på snabbt och det var inte "många" meter.

Shoppingen gick väl bra, dock hade jag ju önskat med tanke på att det är snart sommar att det hade funnits mer shorts till mina killar, men tyvärr gjorde det inte det. Får kolla på H&m också tänkte jag. Om ni inte har några andra tips på vart det kan finnas billiga fina shorts!?

Brände en del pengar, men verkligen på inget onödigt men inser ju att vi borde ha köpt andra viktiga saker också men ville ju inte bränna mer än vi känner att vi klarar av att betala med tanke på vår resa som vi ska på.
2 veckor i Spanien (Malaga) Kan nog ändå köpa en del inför våren här hemma. Det löser sig.
Vi var hemma vid 16 och packade upp alla kläder och klippte bort prislappar innan vi gjorde oss i ordning för att gå på festen. Dock stannade vi ej så länge, var där ifrån 18.30 men åkte hem redan vid 22. Vi tillhörde de äldre och ja det var lite olika grupper där och vi satt mest vid ett bort jag och Micke och snackade och med tanke på den tidiga morgonen så åkte vi hellre hem och sov.

Igår fixade vi i ordning det sista med allt det nyköpta och lade in all ren tvätt + städade (även om det ej syns idag). Mamma, hennes gubbe och deras hund kom vid 16 och vi åt 3 rätters middag. Ungarna fick varsitt påskägg och sedan åkte de hem medan vi kollade på "smartare än en 5:e klassare innan Hanna som är sjuk somnade i mitt knä

Idag har det blivit våfflor och sedan har det blivit fika ute i solen fastän det blåser lite för mycket.
Jag tänkte gå och lägga mig en sväng, mår ej bra. Ont i huvudet och halsen, kom redan igår och nu sitter det även lite i nacken..

Likes

Comments

Här blev det att vi påbörjade påsklovet lite tidigare då Hanna ej mådde bra när hon vaknade. ont i huvudet och halsen. Idag har hon en hemsk rethosta men mår lite bättre ändå. Så hon orkade vara den som värmde maten till mig (färdigmat)
Tanken är ju att vi imorgon långfredag ska åka till Ullared, Elias blir dock hemma med mormor och har en heldag ihop med henne. Får se om Hanna orkar eller hur det ser ut. För det bästa vore ju om hon orkade eftersom jag måste ju köpa kläder till henne och alltid lättare om hon följer med och provar.


Micke och jag ska ju också gå på fest imorgon hos hans bror. Mamma är gullig och är här med barnen. Jag hoppas verkligen att det ska bli trevligt, var länge sedan jag var på trevligheter. Ja snart 2 år sedan då jag var ute med tjejgänget senast och träffade min hunk.
Annars kommer det bli mest lugnt hemma i helgen med besök av släkt och vänner.

Likes

Comments

Ja nu har jag bloggat på min gamla blogg en längre tid och känner att jag vill inte skriva så mycket mer bakom lösenord.
Ska presentera mig innan jag kör igång.
Linda, snart 36 år som bo tillsammans med min sambo Micke som jag snart har varit tillsammans med i 2 år. Bor också med min äldsta son på heltid just nu, Simon som snart är 13 år. Och bor med mina andra 2 barn halvtid och det är Hanna snart 11 år och Elias snart 9 år.
Jag jobbar som tandsköterska inom folktandvården i Jönköping och trivs superbra med mitt jobb.
Och här kommer jag blogga om livet som mamma, sambo, tandsköterska med mera..

Likes

Comments