Förra året hade Daniella en hemmafest. Dit kom det en kille som hete Olle. Efter lite alkohol så ville han bada! Daniella har ett litet större badkar som han tyckte såg frestande ut. Och mycket riktigt tog han sig ett dopp. Medan han började fylla badkaret var han ute på andra äventyr. Under den tiden gick flera utav gästerna in på badrummet och stängde av vattnet. Dom visste ju inte att någon skulle bada.. Sedan kom Olle tillbaka och satte på vattnet. Detta upprepades ett tjugotal gånger. Efter en timme var badet fullt och man kunde finna olle i badkaret i enbart kalsonger! Men det verkade som att han hoppade i med strumpor på eftersom vi hittade dom upphängda och pissevåta på kanten.

Så kan det gå när inte kranen står på! ;)


Puss & Kram

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

När man är sådär "lagom" alkoholpåverkad kom Jasmine på iden att vi skulle krama några träd medans vi väntade på vagnen på Järntorget.

Orange: Daniella       ​Blå: Jasmine

- Nu är det din tur att krama träd Daniella.

- Okej, Daniella går fram till ett "träd" och börjar krama det. Men till sin förvåning är detta inte ett träd… 
Detta är ju FAN inget träd! De är ju plåt. De är en stolpe!!

- Hahahahah

Så kan det också gå!


Puss & Kram

Likes

Comments

​Det var en gång en hemfest som vi var bjudna på. Allt gick lugnt tillsammans med mycket sprit, mycket skratt, mycket dans! Nästan hela kvällen hade gått när vi hörde ett kompis trilla ner ifrån trappan... Vi la henne i sängen för att hon skulle villa upp sig. Lite senare går Jasmine på toaletten och ser att kompisen ligger nu halvdöd på toagolvet. Vi bär nu tillbaka henne till sängen, men denna gången är hon ovanlig konstig, som att något annat än alkohol har påverkat henne. Och mycket riktigt i rummet där hon ligger pumpas doften av marijuana ut. Vår vän har blivit ner drogad. Men vem har drogat ner henne??! Strax därpå blir vi anklagade för att vara förövarna och bärare av marijuana...... Jaha nu har vi bannemej vart med om allt! 

Puss & Kram

Likes

Comments

En helt vanlig utekväll slutade med att vi gick vilse i Haga (Göteborg. Fast under tiden när vi gick vilse så var vi inte medvetna om att det var i Haga vi var vilse i.

Efter en kväll/natt på krogen Henriksberg så hade vi och några kompisar bestämt oss för att dra vidare till Avenyn och fortsätta festandet. Men det blev inte riktigt som vi hade tänkt oss…

Vi började sakta vandra åt något håll, vi var inte riktigt medvetna för stunden åt vilket håll detta var vi bara följde efter våra polare. Strax därpå Daniella hittar längs vägkanten en Champange flaska med bara några droppar i som hon med stor målmedvetenhet häller ner i Jasmines mun. Kanske inte så bra… I detta läget märker vi att våra kompisar är förlorade men tar det inte på så stort allvar, de löser sig tänker vi och Jasmine tänker ett steg till och bestämmer sig för att gömma sig för våra kompisar trots att dom är långt borta, bra där! Jasmine som nu är fast besluten med att gömma sig, springer nu till ett parkeringshus där hon ställer sig.

Vi filmade lite så vi kunde höra våran konversation under turen:

Orange: Daniella                ​Blå: Jasmine

- Vi vet inte vart vi är, vi är vilse?! Jasmine nu är jag FAN seriös!! Åh där kan man åka skridskor
(syftar på ett parkeringshus) Jag är inte full!

- Inte jag heller!! Vi ska fan inte åka skridskor, Vi gömmer oss istället!

Detta var sämsta gömstället Daniella har sätt i hela sitt liv så hon drar bort henne från parkeringshuset för att fortsätta vårt eviga sökande efter någonting som kan leda oss till civilisationen.

- Nej de ska vi FAN inte göra! Jag är 100 % säker på att jag aldrig har varit på detta ställe förut!

- Vi går åt fel håll!

- Ooojj, ja de gör vi!

Daniella tittar nu upp mot ett stort hus och läser "Hagakliniken". Då fattar hon att vi är i Haga. Jasmine visste detta hela tiden men sa inget trots att Daniella skrek "vi är vilse" typ 300 gånger på Göteborgs gator. Nu börjar vi närma oss!


Puss & Kram

Likes

Comments

Fyllehistorier berättade ifrån två tok knasiga tjejer i goa glada Göteborg! Denna bloggen är först och främst för oss att bevara våra äventyr, men historier är även till för att dela med sig av. Vi är två tjejer som gillar att skratta och med lite alkohol blir ju allt mycket roligare. 

Daniella är påhittig och skit bra på att gömma grejer vilket kan vara en fördel i vissa lägen (hint hint). Hon gillar att skratta så hon gråter. Daniellas favoritdricka är allt som har med öl att göra, Gin & Tonic, päronlikör.

Jasmine är lite småhemlig med en räv bakom örat. Det är lätt att få henne att skratta åt det mesta och favoritdrickan i baren är Gin & Tonic, Jordgubbsdrink och Corona. Jasmine suger på att gömma grejer. 

Puss & Kram
Likes

Comments