Ibland är det bara så fucking svårt att få allt rätt. Allt för ofta är jag en expert på att krångla till saker. Det är när jag pratar med dig, bortom alla problem, som jag kan se på dig med klara ögon. I de stunderna hittar jag tillbaka till allt det där jag i början blev kär i. Det är då jag inser hur jävla lätt jag skulle kunna klanta till allt utan att inse det själv.

Jag älskar dig, på riktigt. Du är inte som de andra. Du är unik. Du är även sådär brutalt ärlig. Många gånger kan jag fascineras av det men ibland så knyter det sig i magen. Dina ord har verkligen makten att få mig att rannsaka mig själv. Saker du säger är inte bara ord för mig. Det är snarare som en spegel. Jag vet att när jag förstår hur du ser på mig så kan även jag se mig själv. Ingen känner mig så bra som du, knappt ens jag själv. Jag gillar dig så mycket så jag nästan skrämmer mig själv. Jag vet att jag skulle klara mig, överleva, om du inte fanns. Frågan är om jag verkligen skulle leva? Jag har fått uppleva dem nätter jag idag fasar för. Jag har stirrat på förälskade par som går hand i hand och bara sett dig & mig. Ibland kan jag se dig i en folkmassa.. Du ler och ser ganska lycklig ut. Det är som i en film du står där och bara ser på mig. Det går inte att beskriva smärtan jag känner. Precis som knivhugg i magen därför att det inte är du i står där. Nej, jag skulle nog inte leva fullt ut.Jag älskar dig.Jag har nästan förlorat dig förr och vill inte göra det igen. Kanske är det därför jag har så svårt att ta dig mer för givet, lita på att du ska vara där, alltid. Sanningen är den att jag har aldrig älskat någon som dig. Kommer kanske aldrig göra det heller. Det kan endast tiden utvisa, om du är min och jag är din.Jag älskar dig.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

jag saknar min farmor.

jag var 6 år när hon gick bort i lungcancer. jag kommer inte ihåg så mycket av min farmor, men jag kommer ihåg en del scener i huvudet som jag är säker på är minnen och inte bara saker som min hjärna skapat. som en dag när vi bakade bröd och jag står på en palla framför hennes bänk där telefonen låg. jag stod och rörde i en deg som skulle bli en bröddeg, men jag som kan ha varit 4-5 år kunde nte knåda ihop all deg. ett annat minne är när hon bad mg gå ner till affären och köpa en limpa eller något, jag kommer tillbaka med en annat bröd för jag tyckte det var godare.

min farmor gick som sagt bort i lungcancer. så till minne av henne har jag sagt till mig själv att jag aldrig ska röka, jag har hittills aldrig rökt, och på den vägen skall jag fortsätta. om min farmor inte hade rökt, kanske hon hade funnits kvar här på jorden med mig.

Om saknaden blev till en trappa och minnen till en gränd, skulle jag gå raka vägen upp himlen och hämta hem dig igen.

Likes

Comments

​Om jag skulle dö inom två dagar skulle jag lägga allt jag äger och har på att göra det till de två bästa dygnen i mitt liv. Jag skulle först beställa en biljett ifrån Skellefteå till Tjörn, ja det är svårt att förklara. Det tar 12 timmar. Sedan skulle jag ta bilen och åka till alla personer jag har något osagt med. Jag skulle säga allt jag inte sagt till de personer som jag känner. Det kan vara allt ifrån dåliga grejer till bra, Jag skulle säga allt för vafan jag kommer ju inte finnas kvar ändå.  

Jag skulle vänta 12 timmar och sedan leva resten av mina timmar, inte sova bara leva. Äta hur mycket jag vill av vad jag vill. 

Jag vill kunna säga att jag har levt!

Likes

Comments

​Det har hänt mycket pinsamt i mitt liv, dock när jag ska få ner det till ord kommer jag inte ihåg något..

Likes

Comments

Varje gång jag ser hans namn på skärmen blir jag helt varm inombords. Han är sjukt seg på att svara, han öppnar meddelandena och "glömmer bort att svara". Han får mig att bli nervös och orolig att det var det sista gången jag prata med honom. Men samtidigt när han svarar mig, får han mig att vara det lyckligaste tjejen . Han är oberäknelig, han är helt random. Jag säger inte att det är något negativt för det är snarare tvärt om. Han får mig att skratta, han får mig att le, utav de mest oberäkneliga saker som bara han kan komma på. Han är charmig och han otroligt snäll.

Varför blir jag alltid fäst i en person som jag inte kan få? Varför blir jag fäst i en person som bor 130 mil bort?

Jag måste var galen, men det är han jag vill ha. Men det kommer inte bli så, tyvärr

Likes

Comments

1: Att träna, vad jag tränar spelar ingen roll, tycker det är kul att vara aktiv och röra mig. om jag inte tränar så får jag pank och blir helt konstig.

2: Busschaufförer som tittar en i ögonen och säger ”hej” när man stiger på.

3:Försommarkvällar när man går på promenad med hundarna, då man lyssnar på en ny favoritlåt och andas in de första sommardofterna som är precis överallt och tar några hemliga och coola danssteg i takt med musiken och tänker att livet kanske är en musikal.

4. Att ta cykeln ner tills Skärhamns hamn och träffa på kompisar som frågar om man vill med och käka på Thaien eller på HG

5: Bli upphämtad på bryggan av sin bästa killkompis i motorbåt, knäppa på en flytväst, åka ut över havet och känna vinden mot ansiktet.

6: Scenen i filmen Grease när John Travolta första gången syns i bild och vänder sig om med en cigg i mungipan.

7: Skriva klart en uppsats på tio sidor, läsa igenom den och känna sig helt nöjd. För att sedan någon vecka senare få tillbaka den och man har fått det betyg man ville ha.

8: Köra bil, men behöver inte ha ett mål, man bara kör och ser vart man hamnar.

9: Lära sig en svår låt utantill och sedan råkar den sången komma på när man är på en hemmafest och man sjunger hela utan problem och alla applåderar och man själv låtsas som om det var hur lätt som vad som helst.

10: Ett sms från han, när man väntat och väntat och så plingar det till på mobilen och hans man lyser upp och man ler som en idiot och kan inte sluta

Likes

Comments

1: Jag skrattar väldigt ofta och väldigt högt.

2: Jag gillar att vara ensam, men hatar att känna mig ensam. 

3: Jag gillar inte att prata i telefon, spelar ingen roll vem det är.

4: Jag tycker inte om Coca- Cola men jag kan dricka det om jag måste, 

5: Jag älskar musik, lever med mina hörlurar.

6: De bästa dofterna är: nyklippt gräs och doften av regn.

7: Jag har mer än 6 smeknamn.

8: Jag kan inte sjunga, men det skiter jag i. 

9. Min favoritplats är vid havet eller i sängen

10: Min största dröm och önskan här i livet är att resa, och det mycket!

Likes

Comments

bild 1: "- Men Marre kan inte du ha fest?" jag gillar att ha fester, jag tycker det är kul när folk vill komma och att folk kommer. Men att ha en fest är inte enkelt, för folk som aldrig har haft fest så ska jag berätta för er att det krävs en del. mina fester brukar det vara en del folk på runt 60-70 st. det är inte bara så enkelt att fixa till det. därför blir jag trött och stör mig på folk som tjatar om att det är fel perser som kommer, att" om hon kommer kommer inte jag" eller att det man ska köpa något ( blanddricka och ballonger tex). Till er som aldrig har haft en fest så tycker jag att ni ska ha en bara för att inse hur mycket slit det är bakom det, städa efter festen är inte det roligaste  om man är bakis eller om något har gått sönder och man ska laga det. 


bild 3: Detta kan för många vara lite komiskt men jag mår bara dåligt när jag läser det. Jag sitter ofta med killar och de diskuterar om tjejer och hur de ser ut, men samtidigt så sitter de och frågar frågor som: Varför käkar inte tjejer i skolan? Varför dricker "hon" bara vatten? Haha det är lite skrattretande för de sitter och klankar ner på tjejer som dricker vatten och bara äter ett äpple under hela skoldagen, men sen sitter ni och säger att hon har gått upp i vikt och har blivit "svin ful". jag blir så trött..,

Likes

Comments

Jag hoppas när du tar det hopp, kommer du inte vara rädd för fallet

Jag hoppas när vattnet stiger, byggde du en mur

Jag hoppas att när publiken skriker ut, kommer de skrika ditt namn

Jag hoppas att om alla går, väljer du att stanna

Jag hoppas att du blir förälskad, och det gör så jävla ont

Det enda sättet du kan veta är att ge allt du har

Och jag hoppas att du inte lider utan kan ta smärtan

Jag hoppas när stunden kommer, kommer du att säga ...


Jag, jag gjorde allt

Jag levde varje sekund som den här världen kan ge

Jag såg så många platser, de saker som jag gjorde

Med varje brutet ben, jag svär jag levde


Jag hoppas att du spenderar dina dagar, och att du lägger de på hög

Och när det solen går ner, höjer du din kopp

Åh, jag önskar att jag kunde bevittna all din glädje och all din smärta

Men tills min stund kommer, ska jag säga jag gjorde allt.

Jag har levt.Likes

Comments

På skolavslutningskvällen åkte jag och två kompisar till Stenungsund för att käka mat. Efter att vi käkat åkte vi till stranden Hawaii där några kompisar skulle hänga och dricka, När vi kom dit efter att ha varit och handlat h´jordgubbar och godis, hade polisen redan varit där och hällt ut all sprit. så vi drog till Donken för att köpa glass igenom McDriven. Vi åkte sedan runt i Stenungsund och stannade för en pissepaus. Jag gick iväg för att mötas av att Lovisa hade satts sig i förarsättet och körde ifrån mig när jag närmande mig, Detta upprepades minst 7 gånger. Jag hade inte skrattat så mycket på länge. Sedan var det ett krök i Stenungsund som vi inte fick komma på, den hade tagit slut vid 12 och då hade nästan alla dragit till Donken, Vi mötte upp dm där. det var många av mina kompisar så det var sjukt kul. 

Den kvällen behövde jag, Det var en sjukt bra start på sommarlovet!

Likes

Comments