Idag har jag och pappa bakat hela dagen inför fikan imorgon. Det har varit en fullspäckad men superrolig dag eftersom jag älskar att baka! Det blev en hel del kakor, sju sorter! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Likes

Comments

​Nu är det slutet av terminen och alla lärare pressar in redovisningar och inlämningar för att kunna sätta den där bokstaven som kan få en att gråta med tanke på all tid man lagt ner och hur man stressat ihjäl. Men det är väl hela grejen. Eller? Vi måste göra klart allt nu, för alla betyg ska sättas nästa onsdag och allt som görs efter det spelar ingen roll nu.  Jag har iallfall gjort så mycket jag kunnat och längtar till julavslutningen!

Likes

Comments

Jag har ju såklart en del saker som jag känner att jag bara måste ha, så i lite brist på tankar gör jag en kanske påhittad "december needs" där jag berättar vad jag vill ha-


En underbart snygg t-shirt från ginatricot:

Fleecepyjamasbyxor från HM

​Klockan har jag beställt men den fick vara med ändå!

Likes

Comments

​December är väl den officiella vintermånaden (även om det inte kommer någon snö i Skåne förens januari), vi ska julpynta, tända ljus och julklappsångesten är igång, men jag gillar det, det är klassiskt på något sätt. Man har ingen aning vad man ska köpa för julklappar och går varv efter varv på shoppingcentret för att hitta något innan den stänger och du inser att det är sådan stress för att få klart alla arbeten innan betygen ska sättas, men jag gillar det. December är ju en väldigt mysig månad när man tar upp julstjärnor och tänder ljus och när kommunen lagar gatulamporna och pyntar de allmänna platserna, det är närmare den mysiga, årliga julpyntningen och julbaket och de där lite smått underliga släktfesterna där man känner ungefär tre personer. Det är kul och mysigt ändå! Jag mår bättre, med hjälp av allt nässpray  och te. Hoppas du mår bra!


Likes

Comments