Vad händer resten av terminen?

Hej fina du! 

Idag när jag vaknade bestämde jag mig för att gå upp och duscha, innan jag gick upp till gemensamma lägenheten för att äta frukost. Det var ju bara de att min lägenhets kamrat hade duschat före mig, så jag fick duscha svinkallt. Jag höll på att frysa till is under tiden och mina fötter blev nästan blåa. Jag kunde inte heller sluta för jag hade schampo i hela håret, så det var bara att bita ihop. Det är då man märker hur bortskämd man är av att alltid ha tillgång till rent och varmt vatten. Fy för om man skulle behöva duscha kallt varje gång man ska duscha och tvätta sig.

Idag blir det att ta det lugnt och plugga lite, jag ska redovisa imorgon med en Powerpoint presentation om ett fattigt land och jag har valt Honduras. Jag är faktiskt ganska nervös, vet att jag brukar göra det bra men känner inte för att göra det denna gång. Är rädd för att jag ska glömma bort att säga något viktigt ifrån min presentation, som kan göra att jag får ett sämre betyg en vad jag egentligen skulle få. Tror också att nervositeten kommer på grund av att det är nära termin slut och att jag ska få ett slutbetyg i kursen innan sommarlovet.

I veckan händer det en hel del, på tisdag ska jag till Grötö med idrotten för att testa på att segla. Det blir en lång dag vi ska vara på skolan redan 6.30 och beräknas vara tillbaka runt 15.30. Jag hoppas verkligen på fint väder. På onsdag är det fem kamp här på Storås för alla som bor på elevhemmet. Det ska bli riktigt roligt, tycker jag! Sen ska jag eventuellt träffa min kusin och käka ute med några vänner på fredag eller i helgen.

Veckan där på på onsdagen ska vi ha fotoutställning på habiliteringen, där bland annat jag är inblandat. Sen på torsdagen ska vi ha en hel dag med klassen med lite lära känna övningar, äta ute på stan och Liseberg. Sen i helgen den veckan ska jag och några till ifrån elevhemmet åka till Frölunda torg som är ett shopping center och käka mat där.

Veckan efter tar fyrorna studenten och vi andra är lediga den dagen. Så jag har tänkt att kolla när de springer ut. Min lägenhets kamrat tar studenten så till hösten får jag en ny lägenhets kamrat det ska bli spännande! Jag har önskat en social prick, så får vi väl se hur det blir med den saken. Tråkigt att min nuvarande rummie (som min kusin Lina säger) ska ta studenten ändå men spännande med någon ny. Sen slutar vi den 5 Juni väldigt tidigt måste jag säga, jag är van att sluta runt 14-16 juni.

Detta år har gått så fort, jag ska börja tvåan i Gymnasiet till hösten herregud vad hände?

KramInte min bild men tyckte den massa in här 😊 

#pixabay #restenavterminen #blogginlägg #Mycketsomhänder #student #5juni ​#Sommarlov #kalldusch #kolektivt #​Liseberg  

Gillar

Kommentarer