Ut på tur, aldrig sur

Hej fina du! 

Nu är första dagen på sommarlovet snart slut. Kan inte fatta att jag har sommarlov nu, det är svårt att ta in! Jag fick så fina rosor av släkt, choklad och massa annat godis ifrån mina klasskamrater. Det var super gulligt av dom, kommer att sakna dom alla!

Idag har jag städat på mitt rum lite, det var så stökigt så jag fick panik. Annars har jag inte gjort så mycket, bara strosat omkring här hemma. Imorgon ska jag ta en färdtjänst till morfar, och på eftermiddagen åker jag med min moster till Falun. Det gäller att utnyttja färdtjänst nu eftersom man åker gratis under två månader eller vad det var. Det är Örebro län som har beslutat att alla ungdomar och barn som går i skolan, får åka gratis buss eller tåg inom länet. Färdtjänst ingår också, vilket är jättebra! För dig som inte vet vad färdtjänst är så är det något man kan söka om man är gammal eller har någon funktionsnedsättning. Alltså det är som en "vanlig" taxi men kan även vara en minibuss, med ramp och speciella spännen i bak så man kan sitta kvar i rullstolen eller permobilen om man behöver det!

Jag åker hem på måndag troligtvis. Ska bli skönt att komma iväg, dessutom kommer jag att träffa min kusin som också bor i Falun. Det ska bli roligt!

Hoppas din dag varit bra och trevlig helg!

Kram Wilma


  • Allmänt
  • 334 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229