Uppskattas mer och mer med tiden

Hej fina du!

Visst är det skönt att vara ute! Jag har så länge som jag kan minnas varit en inne människa, men med tiden har även jag förstått vikten av att vara ute och börjar uppskatta det mer och mer.

Idag tog jag och min moster oss en tur till skogen, för att plocka hallon. Hallon är mitt favorit bär och nästan som en drog för mig. När jag väl börjat äta finns det inget slut. Vi hittade en del och sen har hon plockat sen förut också. Man måste ta till vara på allt gott som är gratis.

På vägen till skogen lyssnade jag på ljudbok har verkligen kommit in i ett ljudboks flow nu. Hur mysigt är det inte att höra fåglarna kvittra, andas friskluft och tanka D vitamin samtidigt som man har en peppande bok i öronen? Det är vad jag kallar terapi och inte behövde jag köra rullstolen heller, för de gjorde min moster. Så jag kunde bara fokusera på mina egna tankar och försvinna in i mig själv för en stund.

Det är svårt för mig att komma åt hallonen i skogen, så jag kollade på när hon plockade dom. Helt okej arbetsfördelning om du frågar mig. Jag skulle säkert komma åt dom om man ansträngde sig lite men jag hade det bra som det var!

Tog många bilder, lyssnade på ljudbok och åt ett och annat hallon såklart. Kan de bli bättre?

Nu blir det snart mat, efter det vankas det efterrätt som grannen bjuder på. Hjortron cheesecake tror jag det var. Det ska bli spännande och smaka!

Ha en fin kväll
Kram Wilma ❤️

#Braarbetsfördelning #hallon #skog #sol #ljudböcker #storytel #älskar #bilder #mantagervadmanhaver #njutavvarjesekund #tacksamhet #levhärochnu #fintväder #mat #tjuv #efterätt

Gillar