Taggad för studentfirande

Hej fina du!
Väskan är nästan färdig packad och jag är taggad på studentfirande. Imorgon åker vi till Degerfors och stannar till på söndag. Min syster tar studenten på fredag hur sjukt är inte det? Idag köpte jag en studentpresent som jag blev nöjd med, så hoppas syrran kommer att tycka om den.

Jag och mamma ska kolla när hon springer ut! För att två anhöriga får vara med på utspringet. Jag blev så glad när hon frågade mig om jag ville titta på henne när hon springer ut! Jag har kollat på utspring förut, men det är första gången jag kollar på någon som jag känner. Jag tror det kan bli riktigt roligt faktiskt.

Jag har fått i uppdrag att filma det hela, så vi får se hur det går. Men tänker att det borde inte vara så mycket folk som står i vägen med tanke på situationen. Dock vet man ju aldrig. Jag vill ju att hon ska få en bra video att kolla tillbaka på såklart.

Sen har mamma hyrt en lokal som vi ska ha mottagningen i. Hon ska göra smörgåstårta m.m. Jag ser framemot att träffa släkt, min syster och min systers vänner det var länge sedan nu. Så hoppas jag att hon får en bra dag. För hon har inte haft det lätt under sin skolgång, så det är hon värd.

Jag ska även få träffa min kusin som jag inte träffat på länge. Det ska bli roligt. Det är få personer som jag kan vara helt crasy med som jag kan med henne.

Måste bara berätta vad som hände mig förut idag. Jag var till läkaren, för att få läkarintyg. När jag skulle gå ut ifrån vårdcentralen så körde jag fel och körde ner för trappan med permobilen. Min första tanke var ”Vad fan hände” Jag hörde och kände att det smal till men kopplade inte vad jag gjort! 😂🙈

Jag fokuserade på vart jag skulle för att åka hemåt, missade helt att det var en trapp nerför dit jag var på väg. Jag ropade på mamma, för att jag vågade inte köra mer för jag lutade och blev rädd för att jag skulle välta och göra mig illa. Trodde mamma var bakom mig men konserterade snart att hon gått den vägen jag skulle tagit. Ner för rampen och först då, fattade jag att jag hade tagit trappan istället.

Vill tillägga att det gick bra, jag mår fint! Hela vägen hem garvade jag högt för mig själv åt hela händelsen. Folk som gick förbi mig då, trodde säkert att jag var hög haha.

Hoppas du haft en fin dag.

Kram Wilma

#åkanerförtrappan #olycka #student2020 #studentfirande #present #vårdcentral #läkaren #intyg #skratta #Degerfors #harintekollpåläget #permobil #cp #såntsomhänder #detgickjubra #äventyr #trappor #åka #utspring #skablikul #släkt #stoltsyrra


Gillar

Kommentarer