Syrran blev 18 år idag

Godkväll fina du! 

Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det min systers 18 årsdag.Du är så otroligt stark på alla sätt och vis. Jag är stolt över allt du har tagit dig igenom, trots att det inte varit lätt alla gånger. Utan dig skulle jag vara tom, du får mig att skratta så att jag får skrattkramp i magen. Du finns alltid där för mig, när jag behöver dig! Jag hoppas din dag har varit grym för det är du värld. Jag älskar dig så otroligt mycket!

Hennes härliga kompisar som jag också ser som mina vänner, var här och blåste upp ballonger, dukade och fixade. Felicia vara hemma hos sig, men blev hit lurad av några andra vänner till henne med ögonbindel. Hon fattade ingenting och blev jättechockad. Vi fikade lite, en utav hennes vänner hade gjort en kladdkaka som var jättegod! Samt skrivet en så fin text som berörde rakt in i hjärtat. Inte bara om min syster utan om mamma och mig också. Jag grinade för fullt när texten lästes upp, så himla fint var det!

Av mig fick hon en parfym som luktade jättegott och en klänning men den gilla hon inte. Den var lite för tantig för hennes smak, vilket kan bro på att det var mamma som handlade åt mig när hon var i Landskrona i dagarna. Då fick mamma ta klänningen men det var bra att hon gillade parfymen iallafall, alltid något är bättre än inget.

I helgen blir det en tur till sommarstugan igen, det var Lina (kusin) som frågade om jag ville komma och sola med henne. Såklart jag ville det, sola plus bra sällskap = livet. Dock skrev hon till mig för en stund sedan att det kanske skulle bli regn. Det hoppas jag verkligen inte på, hatar verkligen regn. Får väl ta med regnponcho för att vara på den säkra sidan. Om det är sorgligt och varmt, hoppas jag att jag kan ta premiärdopp i sjön. Har ju lovat idrottslärarna på min förra skola att bada under sommaren för att hålla i simmandet. Nackdelen är att jag tror att jag är en badkruka, men Lina sa att hon kunde hjälpa mig i om hon vågade i. Så vi får väl se hur det blir med den saken. Dessutom vill jag ju inte bada om det regnar, så måtte vädret hålla i sig.

Vad ska du göra i helgen?

Kram Wilma

Här är en bild på mig och 18- åringen! 🥂👌🏼🍾❤️

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229