Sötsuget tränger sig på

Hej fina du!
Idag var jag så trött när jag kom hem ifrån skolan, så jag däckade på sängen. Vilket jag aldrig brukar göra, borde nog bli lite bättre på att vila när jag kommer hem ifrån skolan just för att jag behöver det för att orka med. Problemet är att jag har så himla lätt för att koppla av för mycket. Så jag somnar och har svårt att bli pigg,så att jag får svårt att somna kvällen därpå. Känner du igen det? Antar att jag inte är ensam och att det finns fler där ute som har samma problem.

Jag vilade fram till maten. Vi äter 17.00 varje kväll och jag la mig vid 15.00 så det blev ett bra tag. I kväll åt vi tacopaj. Så extremt god, jag fick matkåma.

Efter den goda maten gick jag till affären för att köpa godis. Jag har varit så sugen ett par dagar nu. Anledningen till detta är för att jag ska ha mens snart. Blir alltid en sur bitterfitta under den perioden och sötsugen på allt verkligen allt! Ja, du som är tjej vet vad jag pratar om. Killar har det allt för bra, bortskämda snorungar. Ursäkta mitt språk men så är det.

Efter affären så kollade jag på talang med mina vänner och en personal som jobbar där jag bor. Kollade du? Vad duktig och söt den lila 5 åriga pojken var imponerande. Eller hur?

Hoppas du haft en fin dag!
Kram Wilma 🌸😊

Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Godis är alltid gott fast jag försöker att hålla igen 😂😂😂 Jag är en godisråtta
nouw.com/sandrasjoberg
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Ja allt som är onyttigt är ju gott! Jag med, men igår blev jag riktigt sugen. 😍
nouw.com/ettlivirullstol