Söndagsångest

Hej fina du! 

I lördags var jag i Nordstan med en vän, och tog en fika på espresso house. Alltid när jag är och fikar brukar jag ta något med choklad men denna gången ville jag ta något helt annat. Valet föll på blåbärspaj och en apelsinjuice till det, så himla gott! Det var länge sedan jag åt blåbärspaj med vaniljsås, kul med lite variation borde börja variera mig lite mera. Vi gick runt lite i affärer och kollade, jag hade bestämt mig att jag inte skulle köpa något eftersom jag ville spara mina pengar till helgen som kommer då jag ska till Liseberg. Men ändå vi hade jättetrevligt. Lägger in en bild här nedan på min fika, jag hoppas jag inte läskar någon av er läsare allt för mycket!? 😋😛

Igår hade jag så mycket söndagsångest, tänk att en helg kan gå så snabbt, och veckorna gå så fort det är någonting hela tiden. Skulle verkligen vilja ha mer helgtid ibland. Så hela dagen igår var lite blä, hade huvudvärk, illamående och mensvärk. Så där som man helst vill lägga sig under täcket och bara försvinna. Det är lite typiskt hösten på något vis.


Imorgon har vi friluftsdag i skolan, vi ska orientera i Skatås eftersom det ingår i idrott och hälsa 1. Jag tycker det är så tråkigt, jag gillar inte friluftsdagar alls, har aldrig gjort det och kommer aldrig göra det heller. Det brukar bli så långtråkigt och kallt för mig som sitter still. Jag ska ha med mig matsäck, elevhemspersonalen har stekt pannkakor som jag ska ta med mig. Det ska bli så gott! Just i skrivande stund kom jag på med att jag kan ta med mig termokjolen för att hålla värmen. Hade glömt bort att jag hade den, dock vet jag inte om den passar mig längre. Var några år sen vi/jag köpte den. Det som är positivt är att vi slutar tidigare än vad vi annars gör. Vi brukar sluta 16.10 på tisdagar men imorgon ska vi sluta 14.00 om jag förstod det hela rätt. Så det ska bli skönt.

Hoppas du haft en fin måndag kram Wilma 😊


  • Allmänt
  • 332 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229