Smaklökar godis

Hej där fina du!

Hoppas allt är bra med dig och att du haft en fin dag, för det har jag haft. Jag skulle med det här inlägget vilja tipsa dig om något som är riktigt gott. Igår kväll åt jag det senast, för du vet känslan när man är sugen på något men man vet inte vad man vill ha, eller så har man det inte hemma! Det slår aldrig fel att man blir sugen på något man inte har hemma speciellt dagarna före man ska ha mens. Så då tänkte jag på att jag kunde äta varma tomater med salt på. Åt tomaterna skiva efter skiva så smaskigt! En efter en var dom slut i ett nafs, jag skulle kunna äta det istället för godis. Betydligt mer nyttigt men lika gott! Varma, kokta och grillade grönsaker över lag är mycket godare än "vanliga" grönsaker tycker jag. Eller vad tycker du? Vilken grönsak är godast tycker du?

Mina favorit grönsaker är kokta morötter, broccoli, grillad majs, grillad paprika och såklart varma tomater med salt på. Tomaterna gör sig bäst på grillen men eftersom det är grillningsförbud och för att det går fortare att göra dom i mikron så fick det bli så. Annars tycker jag det är gott när grönsakerna blir lite svarta på kanten. Älskar när det smälter gott i munnen, det är en härlig känsla det. Hade inte provat att ha salt på förut när jag värmde i mikron men det gjorde smaken bättre. Jag rekommenderar det starkt om du inte har testat det någon gång.


Kram Wilma 

Den ena bilden är tagen ifrån en sida som heter Pixabay därifrån kan man hitta jättefina gratis bilder och lägga in i sina bloggar!

Länk till sidan https://pixabay.com

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229