Sleepover med Alice

Hej fina du!

Det var ett tag sen nu igen jag skrev, jag förstår inte riktigt vad det är som händer. Tiden bara flyger förbi. Jag och Alice pratade om det tidigare i veckan, herregud Wilma du har inte skrivit på en hel månad. Nää sa ja, tycker det är lika skämmigt och jobbigt varje gång. Jag vill ju skriva, men det blir aldrig av så ledsamt. Ska försöka blogga ikapp nu idag. Jag hoppas du har översände med mina inhopp här och var efter långa pauser utan inlägg.

I helgen har jag och Alice haft sleepover en efterlängtad sådan.Eftersom hon åker hem så ofta på helgen har vi pratat länge om att jag ska sova över hemma hos henne. Så det blev i fredags, eftersom hon är kvar i helgen. Så vi gick till Ica efter skolan för att handla snacks till kvällen. Vi kompletterar varandra väldigt bra när vi är och handlar. Det hon inte kan, det kan jag. T.ex så har A svårt med finmotoriken, vilket funkar bra på mig och jag kan inte gå ur permobilen men det kan hon så det underlättar för oss båda. Vi köpte dricka, godis, och choklad. Har du smakat Marabou Gräddnougat så himla god! Om inte, vad väntar du på? Första gången jag smakade den.

Jag åt mat på andra huset i fredags, vi brukar äta ihop om det inte är så många kvar. Sen gick jag över till mig för att duscha och tog med lite grejer ifrån mig till Alice. Bland annat Salta chips finns det något godare eller? Jag gick över till Alice vid ca 19.30 och det första jag gjorde var att slå mig ner i Erik, hennes nya fåtölj som hon har i sitt rum. Har längtat efter den fåtöljen sedan hon beställde den och äntligen fick jag provsitta den så himla bekväm fåtölj alltså. Önskar jag också hade en sån. Fast det är nog lika bra att jag inte har det för då kommer jag inte upp sen. För har man väl satt sig i den så kommer jag inte upp för att den är så skön. Medans jag satt i Erik fixade Alice i ordning vårat snacks. Återigen så kompletterar vi varandra väldigt bra, hon fixade i ordning och jag hällde upp läsk och öppnade påsar.

Sen kollade vi på Idol och käkade massor utav snacks. Gud vad jag mådde illa sen men helt klart värt det. Därefter kollade vi på ett humor program i brist på annat att se på. Vi la oss klockan 11. Vi tog hjälp av natt personalen så jag kunde sova i Alice säng och hon på en gästsäng. Vi gjorde så för att jag har lättare att komma in i den sängen utan hjälp. Vi låg i sängen en bra stund och snacka skit, innan vi somnade. En sådan vän, sådan kväll säger jag bara. Vad vore jag utan henne.

Jag vaknade mitt i natten av att jag höll på att kvävas av värme. Det var som att någon tryckte täcket mot ansiktet. Jätteläskig känsla. Jag bad Alice öppna fönstret igen, för att hon stängde det tidigare under kvällen. Då blev det mycket behagligare att sova.

Vi vaknade väldigt tidigt. Tror klockan var nio, men vi var så sega så vi låg kvar en bra stund i sängen. Vi sa flera gånger att vi bör nog gå upp nu, men det tog ett bra tag innan vi gjorde det. Vi skulle ha den årliga höstträffen igår så att vi var tvungna att gå upp. Det var så mysigt att bara ligga där och gotta sig i sängen.

Vädret tillåt oss att äta frukost på batongen, det var supermysigt. En lyckad sleepover helt enkelt. Vi har redan bestämt oss för att göra om det vid ett annat tillfälle.

Hade du en bra fredag och vad gjorde du?

Kram Wilma

Gillar

Kommentarer