Skönt att vara igång igen

Hej fina du!  

I måndags då hade jag mitt första bad med fysioterapeuten (sjukgymnast). Precis som när jag gick i 9:an ska jag ha bad en gång i veckan, eftersom jag har önskat det. För att hålla igång att simma och för att jag lovade min gamla idrottslärare och fortsätta med simningen. Badet ligger på min rehabiliteringstid efter skolan på måndagar, bassängen öppnar klockan 15.00 och jag slutar lektionen innan 13.40 så där i mellan byter jag om. Så mina måndagar kommer att bli väldigt långa framöver, men det är så värt det! Jag simmar till 15.45 och sen duschar och byter om på det. Så jag slutar 16.30 cirka på måndagar.

Jag måste säga att den nya bassäng upplevelsen var helt fantastisk! Bra med utrymme i omklädningsrummet och nytt och fräscht. Det fanns lyft för dom som behöver det och det fanns en hiss ner till bassängen. Perfekt för mig att använda när jag är trött efter simningen. Annars kommer jag nog försöka använda trappan när jag ska ner i vattnet eftersom jag kan det. För det gjorde jag när jag jämt när jag simmade på min gamla habilitering. Jag simmade på som aldrig för i vattnet, trodde jag skulle vara rädd eftersom jag inte simmat på några månader nu men inte alls. Vi tappade räkningen på hur många längder jag gjorde.

Sen provade jag en krävande övning. Det var att man skulle hålla sig i räcket som följer bassängen längs med och ha raka harmar samt sätta upp fötterna i bassängens höjd. Därefter skulle jag gå sidledes med bassängen och gud vad jobbigt det var. Det är så skönt att vara i gång igen, gött att det flöt på så bra. Trots att jag inte simmat på några månader.


kram Wilma

Jag har inte tagit bilderna själv!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229