Skogens guld

Hej fina du!
Idag har jag hängt ihop med min fina kusin medan min moster har jobbat. Vi vaknade runt 11 tiden och gick upp för att äta brunch sen gick vi till Coop och köpte glass.

Efter glassen så hade jag bokat ett samtal med Apple eftersom min ena airpod har gett upp, trots att det bara var två månader sen jag fick dom. Jag har inte spelat på högsta volymen men jag har rensat dom på vax och det tror jag var de som gjorde att den gick sönder, även om jag kan tycka att dom måste tåla det.

Är det någon som varit med om samma problem?

Känner mig så dum och har jättemycket ångest över att de är sönder då mina hörlurar alltid går sönder.

Fick som svar att ena högtalaren är sönder och att dom är i behov av service. Jag kunde antingen välja att skicka in mina airpods och betala 900 kr och få ett par nya medans mina nuvarande är inne på lagning och sen få tillbaks pengarna.

Alternativ två var att själv lämna in dom till en Apple butik så vi får se hur jag gör. Man hade 10 dagar på sig att skicka tillbaks dom nya när mina nuvarande har kommit men det känns tokigt eftersom jag inte kommer att vara på samma plats och dessutom så var det något krångligt med postnumren så vi får se vad som blir smidigast.

Efter samtalet så gjorde vi mat. Notera att det var ett par timmar sen vi åt emellan. Efter maten tog vi en promenad i det fina vädret. Jag rullade en bra bit på egen hand. Det slutade med att vi hittade lite blåbär som vi kunde plocka och ta med hem. Vi orkade inte plocka så mycket för att vi gjorde allt för hand. Vi skulle ha tänkt på att ta med en bärplockare så vi kunde få med oss lite mer hem. Men ingen av oss orkade gå hem, för att sedan gå tillbaka men lite är ju bättre än inget iallafall.

När vi kom hem så gjorde vi en smoothie på bären med naturell yoghurt, hallon, vaniljpulver, banan och såklart våra handplockade blåbär. Den blev supergod.

Gillar du smoothie? Isåfall vad är dina favorit ingredienser i en smoothie?

Lina min kusin var skit smart hon drog upp två blåbärskvistar så jag också hade möjligheten att plocka lite blåbär. Det var så rofyllt att hamna i sina egna tankar och pilla med dom där kvistarna. Är inte skogen tillgänglig , får man skapa tillgänglighet. Vad gör man inte för att ta del av skogens guld? 🌳🌟😍

Har du plockat något slags bär och vad har du gjort med dom då?

Ha en fortsatt fin kväll, kram Wilma. ❤️


#Blåbär #skogensguld #airpods #apple #tillgänglighet #hemsemester #smoothie #Samtal #service #skogen #handplock #ångest #otur #trasighögtalare #sällskap #fintväder #ro #själ

Gillar

Kommentarer