Skärtorsdagen den 29 mars

Hej fina du!

Skärtorsdagen börjar lida mot sitt slut. Hade lite engelska förut med min lärare på telefon, vi gick i genom lite texter som jag fått med mig hem under påsklovet. Det gick bra, tycker att jag är ganska bra på att förstå vad jag har läst. Iallafall om någon läser först och att jag sedan översätter.

Efter att jag pratat klart med min lärare gick jag och Jessica ut på en promenad. Det var lite ruggigt, men i solen var det skönt. Skönt att komma ut för att få lite frisk luft. Man känner sig så frisk i kroppen på något sätt. Försökte att lyssna på musik samtidigt som vi gick men det funka inte så bra. Hörlurarna åkte ur öra stup i ett, annars är det ett bra sätt att koppla av på tycker jag.

Den här bilden blev väldigt vacker efter att jag redigera den. Klara färger och fina moln på himlen. Dock mysigare att promenera här på sommaren då det är lite varmare.

Vad ska du göra i påsk helgen? Jag ska inte göra så mycket förutom att äta påskmat. Gillar du påskmat? Vad gillar du mest? Jag gillar nog prinskorv och Jansson bäst!

Kram Wilma

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229