Sista dagen

Hej fina du! 

Sista dagen på påsklovet och jag sitter ute och skriver. Det gäller att ta vara på den här dagen.. Det tycker jag att jag har gjort, hittills iallafall. Personalen har rensat ogräs på våran uteplats som vi har utanför lägenheten, så nu kan jag sitta här ute och chilla när det är fint väder. Igår kväll tänkte jag att jag skulle ta sovmorgon eftersom det är sista dagen på lovet, men det gick sådär vaknade vid 9.00 och kände mig pigg. Så tittade på Bonusfamiljen i sängen innan jag klev upp och åt frukost.. Till frukost fick jag nybakt bröd med morot i. De var supergoda, har smakat de förut och jag gillar de brödet jättemycket faktiskt. Borde nog fråga efter receptet, så jag kan göra dem någon gång själv.

Efter frukost gjorde jag och en personal kategorier till Stress som jag kallar det för. Man har olika kategorier sen får man en bokstav t.ex S. Så har man kategorin "saker man kan göra på sommaren" så skulle man kunna skriva sola t..ex. Efter det gick jag ner till mig, för att sätta mig ute och läsa. Vi läser i skolan, för att kunna skriva läslogg för att sen tolka våra egna tankar.

Jag läser en bok som har titeln Rosengädda nästa. Den handlar om tre karaktärer som alla kommer ifrån dåliga bakgrunder och träffar sedan varandra hemma hos en av karaktärerna och så börjar det hända grejer. Romantik, konflikter, svartsjuka, ensamhet m.m.

När jag hade läst en stund, fyllde jag i min läslogg och pratade lite med min moster. Hon ska komma hit och sova över i veckan, är det tänkt en natt. Det ska bli roligt!

Nu ska jag snart upp och äta mat och sedan duscha. Jag ska imorgon bitti gå med en personal till en privat klinik. För att se om dom kan ta proverna där. Så jag hoppas det verkligen! Hoppas du haft en bra dag hittills och tillbringat mycket tid ute.

Kram Wilma


Gillar

Kommentarer