Sanningens ord

Hej fina du!
Ibland blir det inte som man tänkt sig, men oftast blir det bra ändå! Ibland tror jag att det är någon som vakar och styr mitt liv till det bättre, när det känns hopplöst och alldeles för jobbigt.

Att ta i mot smärta, oro sviket och ångest på en och samma gång är inte en lätt match för kroppen. Att hålla inne känslor och tårar är inte heller lätt. Tillslut går man sönder och explosioner av ilska. Jag vet jag har varit där och är där.

När det känns som om man lägger av men helt plötslig reser man sig upp och fortsätter. Fortsätter leva i den bubblan man alltid levt i, fast man vet att det sätt att leva, kanske inte är normalt och inte heller är det bästa för ens kropp och själ. Man lever för och dölja och allt man vill är att leva ett liv fullt med tillit, trygghet, kärlek, positiv energi och god väg ledning. Mycket av detta skulle jag ha haft mycket mer av i min uppväxt. Jag har fått det till vis del men inte tillräckligt. Hur vet jag det? Jo, jag är en svag person, som saknar tillit till människor och är otroligt osäker i mig själv och det är många gånger som jag behövt ha en tryggfamn att falla i och diskutera om livet och des medgångar och motgångar.

Men livet är alldeles för kort för att gräva ner mig i det som är och har varit. Jag får försöka gå vidare och bara göra det som är bäst för mig och fokusera mer på det som är positivt. I från och med nu så kommer det bara kunna bli bättre hoppas jag.

Trevlig midsommar på dig, om ska du fira ihop med dina barn. Var vänlig att skippa alkoholen även om du bara ska dricka ”lite” Den förstör så mycket och det är bara du som kan bestämma hur din relation kommer se ut med dina barn, när de blir vuxna. Tänk på det, barn gör som vuxna gör och inte som vi säger till dom. 🥰🌸😍☀️

Kram Wilma

Lupiner är min favorit blomma 🌼

Gillar