Resan till Lund

Hej på dig!

Idag har jag tillsammans med några andra ifrån skolan samlat in pengar till musikhjälpen i Nordstan. Igenom att sälja våra armband. Det var vi som har jobbat och drivit fram insamlingen som var med och sålde armband.

Försäljningen gick riktigt bra, bättre än vad jag föreställt mig. Det var lite obekvämt till en början, sen hitta man sina försäljningsknep. Att se glad och vara trevlig ut, gjorde nog sitt tror jag.

En del dem bara gick förbi, innan man ens hade pratat klart med dem, lite pinsamt ändå. Varje gång som någon kom fram och ville köpa ett, blev man så glad. Varje gång någon sa ” nej tack” så sa jag för det mesta ”tack ändå, ha en bra dag. För trevlighetens skull.

Vi fick in 3359 kr på 1,5 timme som vi stod i Nordstan och sålde våra armband. Helt sjukt ju! 🙏❤️

Nu har vi över 60.000 i vår insamling!
Imorgon åker vi ner till Lund och buren för att ”lämna” över pengarna. Vi ska åka 8.00 ifrån skolan. Jag kommer att åka i Bosses buss. Det är en buss som skolan och hela verksamheten har tillgång till. Som i vanliga fall används av Bosse som jobbar på habeliterigen. Några kommer även åka personbil. Sammanlagt är vi 10 stycken som ska åka tror jag.

I buren kommer vi att vara klockan 13.00. Vi har lite olika uppgifter. Jag och en till kommer att vara huvud pratare, när vi är inne i buren och Alice kommer att lämna över checken.

Det är overkligt att vi ska åka dit och vara med Live på musikhjälpen. Lite pirrig är jag allt, det är ju trots allt live sändning. Allt kan hända! Men att prata ska bara bli roligt, särskilt när jag fick sånt fint beröm av min insatts vid intervjun med SVT.

Kram på dig, hoppas du haft en fin dag!

Här är delar av gänget som ska med! 🙏😉❤️
  • 576 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229