Provat på paraHockey igen

Hej fina du!

För några veckor sedan fick jag äran att prova på kälkhockey eller som det nu mera kallas parahockey. Jag beundrar alla som har någon form av funktionsnedsättning som håller på med någon form av fysisk aktivitet och har den styrkan, drivet och passionen hade hålla det vid liv! Tyvärr är inte jag en sån person men är tacksam över att få möjligheten och testa olika sporter som man kan utöva.

Jag har testat parahocky tidigare med idrotten och nu fick jag chansen att göra det igen. Det är otroligt roligt men tungt. Det gäller att man har armstyrka. Jag hade hjälp av en assistent som stod där bakom och sköt på, när det behövdes. Tills jag själv fick in en bra teknik som funkade. Tekniken jag hade var att ha klubborna långt fram och skjuta de bakåt. Samtidigt som kroppen var tvungen att vara framåt lutad. Då gick det som en dans på rosor. Det är roligt när det går undan och man hittar något som fungerar!

Kanske ska jag testa det igen efter jul, för att min idrottslärare tyckte att det gick så bra på slutet. Dessutom vill han att jag ska träna upp min kondition, så jag orkar vara mer aktiv på lektionerna.För det kanske kommer att göra så att mitt betyg höjs. Trots att jag är väldigt nöjd med mitt nuvarande betyg i idrott. Jag är stark med mina teoriuppgifter och klarar dom väldigt bra. Men så har det alltid varit. När jag gick i låg och mellanstadiet var det alltid teori uppgifterna som gav mig betyg. Medan jag var underkänd i allt det andra! Eller ja inte riktigt, för att i dom praktiska ämnena som musik, slöjd, bild och hemkunskap när man fick det i skolan.
Tänkte jag någon gång skulle göra ett inlägg om min skolgång.

Det har hänt mycket angående det, som jag vill berätta allt ifrån låg och mellanstadiet fram tills nu! Skulle du tycka det var intressant att läsa om?

Kram WilmaGillar