Postnord och hjälpmedel är det en bra kombo!?

Hej fina du! 

Jag hoppas du haft en fin dag, för det har jag haft. Det har varit underbart väder här i Göteborg i två dagar nu. Hela 19 grader, så jag behövde inte ha jacka både idag och igår så fantastiskt. Hur har vädret varit där du bor? Jag hoppas verkligen det håller i sig nu men det skulle bli lite sämre väder i veckan tror jag.

Igår på var jag hos skolsköterskan eftersom alla som går första året på gymnasiet måste göra. Jag fick fylla i ett frågeformulär med frågor angående min hälsa. Jag tog upp att jag ofta har huvudvärk, är stressad och blir yr så fort jag ska gå upp i från golvet, när jag har stretchat. Jag undrade om det kunde ha något med mitt blodtryck att göra. Så jag fick i uppgift att ta upp det med min läkare nästa gång jag ska träffa han. Jag har inte träffat min nya läkare på habiliteringen i Landskrona än för att förra gången var vi tvungen att lämna återbud. Har fått en ny tid till honom på påsklovet då jag ska till Landskrona så det passar ju bra.

På eftermiddagen igår skulle vi till Kviberg med idrotten för att testa på E-sport. Vi behövde inte ha någon matte eftersom vi behövde tid på oss att äta något innan vi skulle dit. Inte blev jag ledsen för det utan tvärtom. Jag och en assistent gick för att handla något att äta. Jag köpte mig en sallad för att jag var inte så hungrig just i den stunden.

Min permobil åkte in på lagning hos hjälpmedel centralen på förmiddagen och kravet var att den skulle vara tillbaka till 15.30 eftersom vi skulle till Kviberg senare. Hjulet på permon har skakat under en tid nu så det skulle åtgärdas. När klockan började närma sig 15.00 och den fortfarande inte hade kommit så började jag undra. En assistent ringde dom så den till slut kom. Det roliga med det hela var att Postnord kom och levererade den. Jag höll på att vika mig för skratt, inte visste jag att postnord fick eller kunde leverera hjälpmedel. Det förklarar varför det tog sån tid innan min permo kom tillbaka. Dessutom visste dem inte om det var min permobil eller inte! Så jag fick gå ut och titta så att det verkligen var min permobil som dom hade med sig så komiskt.

När jag hade fått min permobil tillbaka gick vi ut i solen medans vi väntade på taxin som skulle ta oss till Kviberg och E-sporten. På Kviberg fick vi testa på olika spel. Jag tyckte inte att det var så roligt för att det var typ upptaget vid varje dator hela tiden. Däremot tyckte jag att "fläskboll" var skoj. Man har en stor pilatesboll som man helt enkelt ska försöka göra mål med. Som fotboll fast med en stor boll kan man säga. Jag gillar lagsporter där man tävlar mot varandra och får tänka taktiskt. Om några veckor den 25 april ska vi dit igen fast då för att prova på rullstolsdans. Det ser jag framemot.

Nu ska jag snart gå och sova är supertrött efter en lång vecka.

Kram Wilma


Gillar