Positiva vibbar

Hej på dig!

Hoppas allt är bra med dig?

Igår var jag till kuratorn på habiliteringen för första gången efter jullovet. Vi båda var lediga förra fredagen, då jag var till Landskrona och hon på annat håll.

igår träffades vi som sagt som vanligt. Vi började med att prata om sommarjobb, eftersom jag gärna vill få tag på ett till sommaren. Jag hade fått en blankett om sommarjobb av habiliteringen i Landskrona. För att jag påtalade att jag så gärna vill jobba till sommaren. Så dem var så gulliga och skrev ut informationen dem hade hittat på Landskrona stad hemsida och när jag visade detta för kuratorn här på habiliteringen så tyckte hon att vi skulle försöka kontakta dem och fråga lite frågor som jag och hon hade. Jag tänkte och herregud jag som tycker det är så obehagligt att ringa till personer som jag inte känner t.ex vis kommunen eller vårdkontakter. Jag tog mig i kragen och kontaktade dem via telefon helt på egen hand, fick bara lite hjälp av kuratorn. Personen som svarade var jätte tillmötesgående och trevlig. Han sa att jag inte behövde oroa mig över sommarjobb eftersom dem försöker prioritera hos med funktionsnedsättningar i första hand. Vilket verkligen gjorde mig glad. Jag sa också att jag var intresserad av fritidsverksamhet och förskoleverksamhet. För att jag vill skaffa mig arbetslivserfarenhet och ha en sysselsättning över sommaren.

Ansökningsperioden är inte fören i mars så jag kommer att få vänta ett tag till innan jag kan söka om det. Han gav mig hopp, om att jag kan få sommarjobb och bad mig att ringa tillbaka när ansökan är inne. För att jag skulle komma vidare. Sällan jag känner stolthet över mig själv men just i detta fallet gjorde jag det.

Kram Wilma

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229