Pirr i magen

Idag har jag levt i 6570 dagar, det motsvarar alltså 18 år. Igår kväll tänkte jag att jag skulle lägga mig i tid och det gjorde jag också. Dock tittade jag på gamla avsnitt av ensam mamma söker ända fram till 12-slaget. Så, så tidigt blev det inte som jag somnade. Jag höll på att skratta i ihjäl mig, för att det var en deltagare som var hemifrån mina trakter och som pratade med så bredd dialekt så det blev roligt. Jag tycker det alltid är kul att höra sin dialekt live satt säga, då känner man sig som hemma men det kan också gå upp för en hur man faktiskt pratar. Sen när man är övertrött blir ju allt lite extra roligt.

När jag skulle sova så kunde jag inte göra det. För låg och tänkte på att jag efter 12-slaget skulle vara myndig. Så på tisdag ska jag försöka gå lite tidigare ifrån skolan. För att jag har matte sen idrott, annars ska jag ju plugga hemma som du vet om du har läst mina tidigare inlägg. Då ska jag till banken för att fixa vuxen bankkonto och få tillgång till att shoppa på nätet, det har jag inte kunnat gjort tidigare. Tänkte klicka hem lite nya kläder för födelsedagspengarna som jag fått av nära och kära idag!

När man blir äldre så är inte födelsedagen lika rolig längre, iallafall inte för mig och speciellt inte nu när Coronaviruset är i farten. Ändå hade jag lite pirr i magen igår kväll bara för att jag fyller år idag, precis som ett litet barn. Det som är roligast med att fylla år att man märker att man är betydelse full för andra människor. Imorse fick jag ett medlande av Alice, där det stod många fina ord som var riktade till mig. Dom orden betyder mycket och gjorde min dag. I meddelandet fanns också en länk till en dejting sida eftersom jag gärna vill ha en kille. Det var de första jag såg när jag vaknade, började fnissa för mig själv.

I morse fick jag Nybakta frallor med ost och smoothie här på elevhemmet finns det något bättre? Sen lite senare blir det tappas mat och kladdkaka till efterrätt. Då jag inte är så jätteförtjust i tårta och imorgon kommer Alice tillbaka till elevhemmet efter en lovvecka hemma i Sandared. Då jäklar ska vi umgås och jag skulle tydligen få en present, så spännande.

Ha en fin dag!

Kram Wilma


Gillar

Kommentarer

Sandrasjoberg
Sandrasjoberg,
Trevlig kväll 🐥🐣
nouw.com/sandrasjoberg
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Tack detsamma 😊
nouw.com/ettlivirullstol