Nu tar jag helg.

God kväll!

klockan har hunnit slagit halv elva och så är sent har jag nog aldrig bloggat förut. Igår kväll klockan sex hade vi filmvisning, filmen var jättebra. Alla hade svårt att hålla sig för skratt, det tror jag ni också skulle ha haft om ni såg den. Vi har beställt/ köpt skivan för hundra spänn som går till klasskassan. Det är roligt att titta på sen igen eftersom det väcker en hel del minnen, men att se och höra sig själv är pinsamt tycker jag. Känner någon igen sig?

Jag var med i många delar av filmen bland annat vem vet mest, hela skolan bakar och en musik video. Att jobba med film är kul, krävs mycket jobb, dessutom mycket koncentration Filmens skapande har gett oss mycket med glädje och skratt.

Idag på förmiddagen besökte vi två kyrkor inne i stan eftersom vårt arbete i so.n är religion. Kyrkorna vi besökte var en katolsk kyrka och en protestantisk. Det var väldigt intressant dessutom lärde jag mig massor som jag inte visste förut. Studiebesök ger en annan bild av det läraren har sagt. Det är lättare att förstå, när man tittar på saker och ting inne i kyrkan.

När jag kom hem så tog vi oss en tur i samhället, Sen åkte vi hem igen för att steka i solen och käka bullar plus kärleksmums. Vädret har vi haft tur med idag, hoppas det håller i sig. För när det är så här då mår man.

Nu kallar sängen, så godnatt och sov gott.

kram Wilma.Gillar

Kommentarer