Nu är jag tillbaka

Hej fina du! 

Det var otroligt länge sedan jag skrev något här nu. Nästan en hel månad sen, det beror på en ända sak. Jag har inte haft något internet. Eller jo surf men inget Wi-fi. När jag har varit hos mamma i Landskrona. Jag har som sagt haft surf så har haft möjligheten och blogga men jag tycker det drar väldigt mycket surf och sen vill jag helst blogga ifrån datorn då det är lättare att formulera sig om man skriver på dator. Men jag har inte lyckats koppla surfen till datorn vilket är synd. Som du kanske förstår är det inte helt enkelt att blogga då. Så därav min frånvaro här på bloggen, vilket är supertråkigt för har verkligen saknat att skriva av mig, för det är något jag mår bra av. Är det någon gång jag har behövt skriva av mig så är det just under sommaren. Då jag alltid känner mig lite mer ensam och rastlös än annars.

Men nu är jag tillbaka i Göteborg och på elevhemmet så underbart! Så det betyder att jag har Wi-fi och kan blogga jippi. Jag åkte hemifrån klockan 11.15 och var framme lite innan två. Väldigt trött var jag, eftersom jag pratade med min kusin ända till 01.00 dagen innan så kan det gå. Mamma och jag åkte taxi, Egon tog alla saker i en mini buss och körde iväg mot Göteborg. När vi sitter i taxin får jag ett samtal ifrån taxitjänst. Det är en kvinna som säger att hon står och väntar på mig och undrar om jag kommer ut snart. Varpå jag svarar att jag sitter i en taxi och är på väg redan. Hon blir förstås förvånad och börjar fråga vilket bolag jag åkte med. Taxi tjänst har alltså bokat upp mig på två bilar. Jag kunde låta bli att skratta lite för mig själv. Förra gången kom den 4 timmar försent och nu en dubbel bokning. Bättre med dubbelbokning än en försenad taxi iallafall.

När jag kom fram hjälpte mamma mig med att packa upp. Hon var så stressad över att packa in allt ihop så jag blev sjukt stressad av att hon var så ivrig och stressad. För hon ville komma hem då hon ska jobba imorgon bitti. Så situationen blev lite jobbig där, så jag fällde några tårar.

Efter att mamma och Egon åkt så gick jag upp för att prata lite med personalen för att sen möta Alice som jag längtat så mycket efter. Visst har vi pratat på telefon men det är inte samma sak som att ses. Jag var inne hos Alice en bra stund., innan det blev kvällsmat. Efter kvällsmaten pratade jag i telefon och nu sitter jag här och skriver. Det var meningen att jag skulle gå över till Alice men det började regna och sen är jag väldigt trött också! Så det får bli imorgon istället. Tänkte skriva lite mer om resten av sommaren i ett annat inlägg för annars blir det för långt!

Kram Wilma

Ifrån en promenad jag och mamma gjorde i sommar 😍


Gillar