Nu är det slut

Hej där fina läsare! 

Idag har jag haft skolavslutning, kan inte fatta att det är slut på grundskolan! Imorse innan klockan skulle ringa, vaknade jag upp i fullständig panik. Känslan av att lämna alla elever och lärare gjorde mig helt tom. Vissa tänker nog gud vad skönt nu är det över, det gör jag också. Men jag har trivts så himla bra på den skolan jag gått på. Har haft elever och lärare som tyckt om mig för den jag är.

Är så oerhört tacksam, för just jag fick börja på denna skola som jag tillbringat nästan tre år på. Dom har tagit i mot mig med öppna armar. De har stöttat, utvecklat, och lärt mig saker som jag aldrig trodde jag skulle få lära mig. De har lärt mig att att skolan kan vara intressant och rolig. Om man får den hjälp som man behöver. Tack vare lärare, assistenter och elever, sitter jag här och har skaffat mig erfarenheter, upplevelser, vänner och bra betyg att kunna vara stolt över. Där jag är idag hade jag inte varit om det inte vore för er. Kommer att sakna det goa, glada gänget.

Samtidigt som jag med blandade känslor är redo för att ta nästa kliv in i livet, och ta mig ann nya utmaningar.

Skolavslutningen var jättefin, det gamla heliga. Vi 9:or tågade in till eye of the tiger, sedan var det lite tal och uppvaktning av det 9:or som varit med i elevrådet. Att vara med i elevrådet är en modig sak tycker jag. Eftersom man får sitta med på möten och vara med och påverka. Jag skulle ha varit med i matrådet men eftersom det slogs ihop med elevrådet blev det inget. Därefter blev det lite sång bland annat Idas sommarvisa, sommartider och såklart den blomstertid nu kommer. De klassiska sommar sångerna.

Sen blev det stipendium utdelning för en 9:a ifrån varje klass. Jag var den som fick stipendium i våran klass. Där jag bland annat fick beröm för att jag varit en god förebild och för mina studieinsatser. Det var extra roligt hårt arbete lönar sig, som man brukar säga. Tyckte det var lite jobbigt att gå upp framför scen, har lite scenskräck. Det var bra att jag inte svimma, hade varit lite pinsamt.

Efter skolavslutningen blev det gråtkalas. När jag skulle säga "hej då" till alla. Jag gav bort små tavlor som jag hade skrivit en liten personlig hälsning till alla lärare och assistenter. Och jag tror den blev lyckad.

Nu har jag sommarlov, innan det är dags att börja gymnasiet. Jag vill önska alla en jätteskön sommar. Hoppas det fina vädret kommer tillbaka, satt jag kan ta ett dopp i sjön.

Hur var din skolavslutning och vad ska du göra i sommar?

Många kramar Wilma!

  • Allmänt
  • 485 visningar

Gillar

Kommentarer

Päivi
Päivi ,
Grattis fina Wilma. Ha en fantastisk sommar och lycka till i höst
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Tack så mycket, detsamma! Det ska bli så spännande! 🌸🌹👍nouw.com/ettlivirullstol
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229