När man tar motion till en ny nivå

Hej fina du!

Nu ska jag berätta något riktigt roligt. I Lördags fick jag följa med min kusin ut och springa eller rättare sagt jag sprang inte, hon sprang med mig. Jag hade min manuella rullstol och hon körde mig samtidigt som hon sprang.

Det var en häftig känsla, mycket likt den känslan som blir när man åker med högsta hastigheten på permobilen. Håret fladdrade som aldrig förr. Hon sprang en väldigt lång bit, vet inte exakt hur långt hon sprang men hon var grym iallafall. ”Vi” sprang på en cykel och gångbana och de som åkte förbi på vägen tittade på oss som vi vore idioter! En del hälsade på oss, vinkade och såg imponerade ut. Det var främst unga som gav oss uppmärksamhet. Sen såg vi polisen och dom vinkade jag åt och dom gjorde det samma tillbaka. Undra vad dom tänkte när de såg oss!

Det kändes som jag var ute och gjorde hyss typ men kul var det. Lite roligt att så många la märkte till oss vilket jag kan förstå. Då det måste sätt ganska roligt ut. Det som var lite läskigt var , när vi kom till ett par rötter och det kändes som om jag skulle flyga ur men min kusin hade koll.

Sist men inte minst måste jag bara skriva hur imponerad och stolt jag var över henne att hon klarade springa med mig, helt galet bra ju! ☺️👍


#rullstol #springamedrullstol #springa #kusin #motionerar #träning #braarbetsfördelning #fullfart #såbra #imponerad #häftigt #känsla #skamdensomgersig

Här kan du se en video ifrån när vi var ute 😅🙈

Gillar

Kommentarer