När kreativitet blir till liv

Hej fina du!

För ett tag sedan var jag ute med ett gång ifrån elevhemmet ute, för att fota runt om kring oss i vår fina natur. Det var en personal som kom på denna iden med att vi skulle ut och fota. Han är även fotograf, så inte så konstigt att han kom på den iden. Sen har vi också en foto kurs i skolan, där vi får lära oss verktygen för att ta bra bilder. Vi var ute vid tre olika tillfällen och tog bilder. Det blev mycket fint resultat av våra bilder. Så i maj hade vi utställning med bilderna. Vi fick ge namn till våra bilder. En utav mina bilder hette "vaktar orten och en annan hette "Ro för själen".

Utställningen var på habiliteringen. Bilderna skrev vi ut på fotopapper så det blev glansigt och fint. I ena hörnet stod det namn på konstverket och på utställaren. Bilderna stod till en början på golvet, så dom som inte har rullstol eller permobil fick åka på en pall med hjul på för att kunna njuta av utställningen. Vi hade ju såklart också en vernissage i början av utställningen då vi utställare var där och det bjöds på snacks av olika slag.

Vi fick ett bra omdöme av våra alster och många tyckte det var roligt att vi gjorde det till en utställning. Det är roligt när man inte bara fotograferar utan faktiskt också ställer ut så som dom professionella fotografer gör. Här nere följer ett smakprov på utställningen.

Vi som var utställare! 

Kram Wilma 😊

Gillar