När det inte blir som man tänkt sig

Hej fina du!

Igår kom bilderna från när Amalia fotade mig i söndags. Dom blev superfina, jag fick några personliga favoriter. Älskar kvalitén på fotona, dom blev så klara i färgerna. Kvalitén gör mycket, för vilken känsla man får när man tittar på fotona. Dessutom blev dom så himla somriga och jag älskar ju sommaren!

Visst blev dom fina? 😍 Igår tog jag ”farväl” av Jessicia som jobbade sin sista dag hos mig igår. Hon fick en vit ljuslykta med ett vit ljus i och en jättefin blomma! Som tack för att hon stått ut med mig i 2,5 år.

Men idag beslutade kommunen att jag ska få ha kvar assistansen tills vi flyttar i sommar. Det var en lättnad, eftersom vi inte visste om jag skulle få kontaktperson eller inte. Så hon fick komma tillbaka idag igen! Komiskt nog, när mamma berättade det i morse trodde jag det var ett skämt. Ena stunden ska jag inte ha nån och andra stunden ska jag  ha det.

Blir en lättnad för då har jag någon att hänga med i sommar, och hitta på saker med. Hade det här på känn eftersom kommunen segat så med beslut om kontaktperson.

Imorgon blir det en hel dag på skolan, vi ska visa filmen för föräldrarna och anhöriga på kvällen och på dagen för andra elever på skolan. Filmen som vi gjort bygger på temat ”Tänk om” alla filmer har en rödtråd till temat tänk om. Mer än så säger jag inte nu!

Så alla i klassen stannar kvar efter skolan för att äta pizza och hjälpa till med att fixa inför kvällens premiär. Det var så roligt förra året, alla skratta satt dom höll på att trilla av stolen. Mysigt hade vi även elever efter skolans slut förra året! Vi dunka hög musik i korridoren, hihi.

Kram Wilma

Gillar

Kommentarer

Livetsomettrim
Livetsomettrim,
Så härliga bilder!😍 Jättefin! Och kul att ni gjort en film, va det roligaste i skolan tycker jag😄🙌
nouw.com/livetsomettrim
Ettlivirullstol
Ettlivirullstol,
Tack så mycket 😍 Ja det är roligt, det var jag som kom med iden att vi skulle göra en film! Gud vad roligt vi haft under tiden, så det förstår jag!😊
nouw.com/ettlivirullstol