När det är som finast

Hej på dig!

Jobbintervjun i måndags gick bra. Tyvärr får jag inte säga så mycket om den. Då jag ligger lite före alla andra eftersom jag har ett funktionshinder och dom prioriterar oss först kan man säga.

Habiliterings besöket gick också bra. Habiliteringen i Landskrona har fått nya och fina lokaler. Det var mycket mer trevliga nu, än i dom gamla slitna lokalerna. Jag var på CPU-mättning vilket innebär att dom meter rörligheten i ben och armar. Allt såg bra ut men jag är lite stelare i axeln en vanligt så min arbetsterapeut i Landskrona skulle skicka lite övningar för den till min fysioterapeut eller arbetsterapeut i Göteborg.

Idag ska jag dit igen fast till min nya läkare. En vanlig rutinkoll tror jag. Då brukar jag få svara på lite frågor angående hur jag mår. Ta längd och vikt, samt titta på min rygg och reflexer. Dessutom kommer jag att ta upp det där med min trötthet och eventuellt mitt blodtryck m.m som jag skrev om i ett tidigare inlägg.

Mamma och Egon är och lämnar Felicia vid tågstation för hon ska hem idag och jag i morgon.

Igår kväll gick vi ut för att få en skymt av solnedgången, gud fint det var. Det var jätteskönt väder igår också. Jag kunde ha på mig min vår jacka utan att frysa. Nu är det verkligen vår och snart sommar. Helt sjukt efter påsklovet är det bara 6 veckor kvar tills sommarlov och jag går ut ettan på gymnasiet!? Vad fan hände, tycker att det var nyss som jag började!

Hoppas du får en fin dag  och jag hoppas att du får en bra påsk!

Kram Wilma


Är det inte vackert?? 😍🔥🙏❤️

Gillar

Kommentarer