Mysiga Haga

Hej fina du!
Hoppas att du mår bra?
I onsdags var jag i Haga med min ledsagare det var supermysigt. Vi var där för att jag ville besöka Hagabullen där dem har jättestora kanelbullar.

Den var lika stor som en tallrik men supergod och saftig. Jag som trodde att den skulle vara hård, när den var så stora.Du vet sådär som bullarna kan vara på pressbyrån ibland. Men de hade jättemycket god fika, nästan så det blev svårt att välja mellan dom olika sötsakerna och bra service. Helt enkelt ett café i min smak.

Efter fikat gick vi in till smarteyes. För att jag behövde prata med dom. Eftersom jag behöver nya glasögon. Jag måste fixa det hemma i Landskrona eftersom jag inte är skriven här. Det är lite jobbigt, men så är det. Får försöka ta det någon gång när jag är där.

Sen tog vi spårvagnen hem igen och för dig som undrar så åt jag inte upp kanelbullen, utan tog med mig resterna hem.

Har du inte besökt Haga tycker jag du borde göra det och ta en fika på Hagabullen. För där finns det något för alla. Dessutom finns det många gamla hus och man får en återblick till när man var liten och kollade på Astrid Lingrens filmer.

Om jag ska säga något som var ett minus ,så får det vara att det var trångt. Så jag kom inte in med permobilen ordentligt. Min rekommendation är därför att man tar sin manuella dit. Om man tar sig fram på hjul.

Kram Wilma 😊

Gillar

Kommentarer