MusicTube

Hej där!

Första dagen i skolan efter lovet är nu avklarad. Det var inte alls kul att gå upp imorse, och jag kan lova er att jag sitter snart upp och sover snart, så trött är jag. Så därför tänkte jag bara tipsa om en jättebra app innan jag tänker gå och lägga mig för natten.

Den appen jag vill tipsa om heter MusicTube. Med den appen kan du lyssna på youtube klipp utan att behöva "stanna" kvar på youtube. Alltså för att göra det lite tydligare så kan du alltså gå ur appen och lyssna samtidigt. Den är perfekt för mig eftersom jag oftast vill göra två saker samtidigt, exempelvis kolla på Instagram eller Facebook Medans jag lyssnar.

Den funkar ungefär som Spotify, jag vet dock inte hur det är om man kan ladda ner låtar som sedan kan lyssnas på offline. Men ska undersöka saken.

Jag tycker ni borde ladda ner appen om ni är lika mycket musik nördar som jag. Använder appen dagligen och det här den bästa appen någonsin, är supernöjd. Man kan även ladda ner/spara favoritlåtar och fixa sina egna spellistor.

Den är gratis och länken till appen hittar du här:

Musik Spelare för YouTube. av Angela Rezusta

https://appsto.re/se/B25g_.i


Fast jag vet dock inte om den finns för android, tyvärr länken ovan är för app store!

Så ska jag väl lägga till att Jessica visade den för mig ifrån första början. Hon ville så gärna att det skulle stå med! 😂

  • Nära Degerfors

Gillar