Mitt tips till dig

Hej på dig, fina du!

Nu har jag sportlov,lite konstigt att ha det vecka 7 när man är vann och ha det vecka 8 tycker jag. Men det är skönt och vila upp sig. Jag valde att vara kvar i Göteborg under sportlovsveckan, många utav dem som bor på elevhemmet har åkt hem. Jag kan tycka det är lugnt, mysigt och tillfredsställande att vara en utav dem som faktiskt är kvar här. Jag trivs när vi inte är så många. Dock kan jag tycka att det blir lite tomt här, när inte min lägenhets kamrat är på plats. Han och jag brukar prata på kvällarna och lyssna på musik tillsammans. Å andra sidan så har jag hängt mycket med dem på andra huset, för dem är några fler som är kvar över lovet.

Några utav oss som har varit kvar under lovet åkte i tisdags till Ullared. Har du varit i Ullared någon gång? Gillar du det eller inte? Jag har varit där tre gånger. Jag tycker det är roligt till en början, sen blir jag helt slut och rörig i hjärnan av att vistas där inne. Blir du också det efter ett tag?

Jag vill tipsa dig om en grej. Vill du kunna vara effektiv när du tvättar? Spara tid? kunna blanda färger hej vilt utan att plaggen ska färga av sig? Vill du att dina vita kläder ska vara vita i fortsättningen? Ja, då är Colour catcher något för dig!

Det är lappar som du stoppar in i tvättmaskinen tillsammans med alla möjliga färger på dina kläder. Du kan alltså tvätta vit med alla möjliga färger. Samt tvätta mörk och ljus tvätt ihop. Med Colour cather sparar du både tid, räddar miljön och får behålla sina kläder rena och i ett fint skick.

Det var en personal på elevhemmet, som tipsade om dem för mig. Till en början var jag mycket skeptisk men till slut vågade jag prova och blev väldigt glad över att det funka. 20/st kostade dem på Ullared för 15 stycken lappar. Jag kommer inte ihåg, vad dem går på Ica men har för mig att dem är dyrare i vanlig butik.

Kram Wilma

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229