Mindre en en vecka kvar

Godeftermiddag 

Jag hoppas din dag har varit bra hittills, min dag har varit helt okej.

Igår var jag och min kontaktperson här på elevhemmet till ica. För att köpte ingredienser till en tårta som jag tänker bjuda hela elevhemmet på eftersom jag fyller 17 år på fredag. Tanken är att vi ska göra en mousse tårta med choklad botten, hallon mousse och vit choklad på. Det tror jag kan bli jättebra! Frågan är bara vad jag ska dekorera tårtan med!? Det har jag inte bestämt än. Ska handla dekorationen på onsdag är tanken. Så har du något bra förslag tar jag gärna i mot det. Jag tror att vi ska börja göra botten, hallon moussen redan idag för att vara ute i god tid! Eftersom det behöver stelna och så vidare.

På fredag ska jag åka hem till Landskrona för att vi har påsklov här. Så med andra ord kommer jag att bjuda på tårta redan på torsdag. Jag ser framemot måndagen därpå för då ska jag på arbetsintervju för mitt kommande sommarjobb. tycker det ska bli sjukt kul men också lite nervöst eftersom det gäller att göra ett gott intryck! Innan jag ska till intervjun ska jag också till habiliteringen. För att träffa fysioterapeuten (sjukgymnasten) vi ska väl prata lite om olika typer av stå ställningar och även göra CPU- mättning av ben och armar. Jag på började det i skolan här på hab men sen så tyckte dem att det skulle flyttas över till hem habiliteringen. Det där med stå ställning, jag försöker kämpa för att få en permo med stå funktion men dom förskriver dom inte hur som helst för att det är en kostnads fråga. För att jag vet att det funkar inge bra med en "vanlig" stå ställning jag får aldrig in den rätta tekniken, vanan eller motivationen.

På torsdagen ska jag träffa min läkare för en årlig kontroll. Sen på fredagen åker jag tillbaka till Göteborg igen. Denna gång när jag åker hem ska jag åka taxi. Förra gången när jag skulle göra det, var det snöstorm så då blev det inget. Kom på att man inte kan ladda mobilen i taxin och det tar typ 3 timmar att åka. När jag ska åka taxi eller bil vill jag gärna lyssna på musik, annars blir jag jätteuttråkad. Har du någon speciell grej som du alltid gör när du ska åka långt?

Kram Wilma 

Jag tror att tårtan kommer att se ut såhär, om jag har fattat rätt. 😍

Gillar