Min lila bebis

Hej fina du!

Hoppas allt är bra med dig. Med mig är det bara bara. Jag la ju upp här att jag skulle komma tillbaka efter att jag fått min nya mobil och nu har den äntligen kommit. Den skulle ha kommit som i morgon men tidigare i veckan fick jag ett sms om att den var redo för att hämtas. Så igår åkte jag och en som jobbar på elevhemmet till hjällbo för att hämta ut den. Vi tog spårvagnen sen var det en bit som vi fick promenera. Lite störigt att den inte kunde komma till Ica eftersom det ligger så nära där jag bor, men varför göra det lätt när man kan krångla till det. 🤷🏼‍♀️😉

Jag var rädd för att någon skulle ta mobilen på spårvagnen för man är ju lite nojig nu när den är sprillans ny och att jag betalat den själv. Den är min lilla bebis just nu! Jag tror du kan relatera, om inte till telefoner så vet du nog vad jag menar ändå.

Det första jag gjorde igår var att ladda över allt ifrån gamla telefonen till den nya. Jag som trodde att det skulle vara svårt men det var det ju inte. Lätt som en plätt rent ut sagt! ☺️👊🏼

Sen testade jag mobilen och dem nya funktionerna. Lite ovant att inte ha en hemknappen och att man ska swipa åt olika hål men jag lär mig!

Sen gillar jag att det är en stor skärm jämfört med min gamla iPhone 6s och bättre kamera. Så sjukt bra kvalité på bilderna. Du som redan har en iPhone XS tänker säkert men det är väl inget men för mig är det ett jättestort steg att gå ifrån en iPhone 6s och byta till XS.

Jag och en assistent i skolan testade kameran när jag gå tränade. Lite roligare sätt att träna på kan jag säga. 🌸😊

Kram Wilma

Min favorit bild är nummer 3. Det ser ut som jag sitter in till bordet fast jag hänger på gåstolen 🤩

Gillar

Kommentarer